Chanel kan være kendt for sine tidløse design, men med introduktionen af ​​Kid Chanel -samlingen bringer Chanel os en linje, der er både forførende og en mindre tempoændring. Umiskistisk anderledes strækker samlingen sig fra de quiltede klapposer, vi er kommet til at forvente af mærket.

Kid Chanel Collection er lavet til at blive båret som en bære- eller tværbodepose og holder sig tæt på Chanel-æstetikken, mens den leverer en helt anden appel. Designerne er rene og dristige, grundlæggende og tiltalende. Faktisk er dualiteten af ​​designet inspireret af en patronpose, der oprindeligt blev lavet til jægere.

Kid Chanel er produceret i tre størrelser, den mindste funktion som en pung og den største som en tote. Opholdet tro mod Chanel, farverpaletten inkluderer en flad rød, dyb sort, intens grå, blygrøn og ren elfenben i glaseret kalveskind. Prisklasse er $ 2500 – $ 4300 og poserne ankommer i august.

Karl Lagerfeld antyder dette med en ny fortolkning af drengelig charme, der sagde: ”Chanel brugte mænds undertøj til at lave kjoler; Hun havde denne drengelige holdning, faktisk er det selve Chanels ånd. Hun fik det fra Kid Capel, den store kærlighed i sit liv, som i øvrigt beskriver, hvorfor den nye taske kaldes Kid Chanel. ”

Hvad synes du om den nye Chanel Kid Bag Collection?