Enhver, der er en aktiv popkulturforbruger i 2013, forstår, at de ting, der er fremtrædende, ikke nødvendigvis er nøjagtigt de samme som de ting, der er de bedste. De to klassifikationer er forbundet såvel som ofte ens, men de er ikke de samme, så godt som de begge er fascinerende af forskellige grunde. Vi tjekker årets fineste poser mere grundigt i januar, men lige nu vil vi tale om de største poser i 2013.

Nogle af disse stilarter (som ikke er anført i nogen specifik rækkefølge) er nye for dette år, såvel som nogle har eksisteret i et stykke tid, men de var alle medvirkende til at forme den metode, som forbrugerne så tilbehør i det sidste kalenderår. De er trend-sættere, de er venteliste-producenter, de er poserne, der har drevet utallige kvinder, der er skøre, indtil de fik deres hænder på dem. Her er til et år mere med taske lyst.

Celine Trapeze taske
Du kan ikke tale om tasker i de sidste par år uden at diskutere Celine; Phoebe Philos tilbehør har hjulpet Usher i et nyt område med avanceret modernisme, såvel som du kan se mærkets detaljer gentaget i poser på alle omkostningspunkt. Med bagage -totes popularitet, der kørte sin kurs, handlede 2013 om trapes.

Fendi 2Jours taske
$ 2.350 via Neiman Marcus
Fendis tilbehørslinje som helhed planlægger den metode, der ligger for stor stil på det avancerede massemarked, såvel som det ekstra, sprøde udseende af 2Jours Carry er mærkets nuværende stolthed såvel som glæde. Det egner sig så godt til både enkeltfarvede læder såvel som vilde udsmykninger, at chancerne næsten er uendelige.

Fendi Bag Buggies
$ 580 via Net-A-Porter (men tilbydes)
Mens de teknisk set ikke er en håndtaske, er disse uklare, sjove taskeappeller en løbsk succes, der fortjener note i enhver form for gennemgang af årets udgang. $ 500, $ 600, $ 700 for en nøglering? Fendi kan ikke holde dem på lager. Andre mærker vil helt sikkert forsøge at trække af lignende reklameteknikker i det kommende år, men jeg sætter spørgsmålstegn ved enhver form for vil stimulere forbrugernes nysgerrighed, som metoden, som disse bitmonstre gjorde.

Coach Borough Bag
$ 548 via coach
Coach har været en sovende kæmpe i årevis; Det er et brand med en stor fanbase, fremragende brand-anerkendelse såvel som en bred detailoperation, men det er aldrig snarere nået sine mål, når man forsøger at modernisere sit billede for avancerede modekunder. Med bydelen, plus nyt overtøj, sko såvel som tøjlinjer, kan mærket til sidst komme over pukkelen. Tasken, som er revitaliseringsindsatsenes flagskibsstykke, har været en stor succes.

Louis Vuitton W taske
$ 3.850 via Louis Vuitton
Når vi taler om revitaliseringsindsats, har Louis Vuitton foretaget en af ​​sine egne i 2013. Mærket ønsker at skubbe sit berømte logo til bagbrænderen til fordel for dyrere læderposer, såvel som denne indsats har skabt både nogle smukke tasker såvel som Nogle der ser ud som voksende smerter. Forbrugerne synes relativt opdelt, hvor klassificeringen gælder for W -tasken, men dens betydning er mindre diskutabel.

Mansur Gavriel container taske
$ 495 via Net-A-Porter (men tilbydes)
Jeg har dækket tilbehørsmarkedet i en ekspertkapacitet i næsten fem år nu, så godt jeg ikke kan huske på et mere brand, der kommer ud af intetsteds så godt som pludselig at være på hver redaktørers ønske om så hurtigt som Mansur Gavriel har med sine kronisk tilbudt containerposer. Ikke kun galvaniserede mærket i sin anden sæson af produktionen containerformen som et af årets største taske-mønstre, men det tjente som en påmindelse om, at vanvittig eftertragbarhed faktisk kan komme til et tre-figurer omkostningsmærke.

Michael Michael Kors Selma Bag
$ 358 via Neiman Marcus
Faktisk var det et godt år overalt for tre-figurer omkostningsskoder. Michael Michael Kors Selma Bag, som fås i under $ 400, selv i dens større størrelse, var en afgang fra det logo-ridede, stærkt detaljerede poser, som Kors ‘diffusionslinje generelt forstås for. Med sin skræddersyede form såvel som temmelig subtile branding var dette en taske, der hurtigt tilbød i sine mest eftertragtede farver, selv med de store KOR’er, der producerede såvel som distributionsmaskine bag den.

Valentino Rockstud -tasker
2.445 $ via Net-A-Porter
Rockstuds er næppe nye, såvel som faktisk er de sandsynligvis på deres sidste ben som Valentinos marquee -tilbehørslinje. Det har dog ikke forhindret dem i at fortsætte med at tilbyde hurtigt såvel som det ser ud overalt. Rockstuds er stadig et foretrukket stjerner såvel som mode mennesker, såvel som deres feminine-med-et-kant-look har påvirket mange andre designere.

Chanel Boy Bag
Hvis du ikke er på markedet efter en Chanel -taske, har du måske gået glip af nøjagtigt, hvor vanskeligt det kan være at gå ind i en Chanel -butik såvel som virkelig at lægge dine hænder på en drengepose. De fremtrædende størrelser såvel som læder er væk næsten øjeblikkeligt, hvilket ikke er nogen lille opgave for en taske, der koster så meget. Selv de dyreEksotiske versioner hænger ikke længe; Drengen har vist sig at være netop den slags moderne klapposeopdatering, som Chanel havde brug for for yderligere at lokke et yngre publikum, mens han stadig er attraktiv for de ustabile Chanel -damer.