college -eksamener er begyndt at ske rundt i landet (sydlendinger: vi gør disse ting tidligt), såvel som det indebærer, at mange af jer måske har nogen i Dit liv, der er ved at vove sig ind i en verden af ​​arbejde på wobbly hjorteben for allerførste gang, såvel som denne person endda kan være dig. At få en allerførste koncert er ikke en let opgave, men det kan hjælpe meget at se meget på.

Selv i et innovativt felt er opgavesamtaler ikke stedet for at lade dit freak flag flyve. Det er finest at holde sig til neutrale farver såvel som konventionelle former samt gøre det muligt for detaljerne eller strukturen at variere afhængigt af din karakter såvel som forventningerne til det felt, du er interesseret i. Forhindre poser med tilsyneladende logoer samt Hvis en taske indeholder yderligere hangetiketter eller charme, skal du fjerne dem, hvis det er muligt. Uanset om du strømper din arbejdsgarderobe for allerførste gang eller køber en grad gave til et barn eller niese, er det finest at lade disse principper guide dine valg.

Nedenfor har vi valgt ti poser, som vi mener ville være stærke muligheder for både interviewkredsløbet såvel som en ny grads allerførste kontorjob. Nogle eller meget mere konventionelle såvel som nogle er meget bedre for en afslappet arbejdsplads; Hvis du søger efter en gradueringsgave, skal du ikke se mere ud.

Benah X Karen Walker Andie Duffel
$ 488 gennem Anthropologie

Coach Swagger Bag
$ 495 gennem coach

Cole Haan Isabella Duffel taske
$ 248 gennem Macy’s

Dooney & Bourke Florentine Vaccheta Satchel
$ 398 gennem Macy’s

Loeffler Randall Medium Rider Bag
$ 475 gennem Shopbop

Marie Turnor Dejeuner konvertibel rygsæk
$ 458 gennem Anthropologie

Oliveve Zoe Tote
$ 350 gennem Shopbop

Rebecca Minkoff Small Perry Duffel
$ 395 gennem Shopbop

Tory Burch skiftende messenger taske
475 $ gennem Bloomingdale’s

Vince Camuto Riley Tote
$ 278 gennem Macy’s