Louis Vuitton debuterede en ekspansiv cruise 2017 -kollektion i Rio de Janeiro, Brasilien, tidligere i denne uge, men nyheder ud af det sydamerikanske land var ikke alle positive for det Det franske luksusmærke. Ifølge New York Times blev Vuitton-butikken i Rios opskalerede Ipanema-kvarter røvet tirsdag formiddag, kun to dage efter den opmærksomhedsgravende show.

Rapporter angiver tyvene, der er foretaget med over $ 140.000 i håndtasker i de tidlige morgentimer; Ingen produkter fra andre kategorier blev nævnt. Som reference er det ca. 36 af mærkets populære bydampbagsposer, der detailhandel til $ 3.850 for mellemstørrelsen er glat læder.

Brasilianske myndigheder bestemte ikke, hvilke poser der blev taget, men Vuitton havde frigivet en håndfuld krydstogt 2017 -poser til generelt køb med det samme efter showet lørdag. Poserne er kun tilgængelige online i USA, men Vanessa Friedman fra NYT spekulerer i, at lokal spænding og opmærksomhed over showet kan have påvirket røverne, og lejligheden kunne bestemt have gjort et rettidigt ramt meget mere attraktivt.

Hvis du ser nogen Louis Vuitton -taske tilgængelig fra brasilianske sælgere med priser, der synes for gode til at være sandt, skal du ikke sige, at vi ikke advarede dig.