Lad os få en ting lige: Jeg hader ikke Valentinsdag. Det ville kræve, at jeg overhovedet har nogen særlige følelser omkring det, og at sige, at jeg gør, ville være enormt overdrevne ting. For mig er V-Day som Cinco de Mayo. Jeg glemmer altid, at det vil ske, men når nogen minder mig om, at det kommer, ser det ud til at være en så god grund som enhver at have et par cocktails. Og måske en grund til at spise et par enchiladas også, selvom jeg er klar over, at det kun er sædvanligt til en af ​​disse helligdage. Jeg kan godt lide enchiladas.

Så da jeg fik e-mailen fra Megs, der instruerede mig om at vælge et par V-dages ting at skrive om, var jeg ikke helt sikker på, hvad jeg skulle gøre. Når jeg tænker på Valentinsdag med en betydelig anden, er det eneste, der opstår for mig, at jeg får et gratis måltid på min yndlingsrestaurant, som ikke engang er romantisk (virkelig, det er et fusionstaco -sted, og Ingen kæreste har nogensinde troet mig, da jeg sagde, at jeg ville gå der på V-Day. De troede alle, at jeg prøvede at narre dem og derefter tog mig et sted dyre, at jeg altid ikke nød så meget som mit Taco-sted).

Helt ærligt, men traditionel romantik gør mig slags Squicky (er det endda et ord? Jeg ved det ikke, men dens lyd, når de udtales spejler min følelse temmelig nøjagtigt) og mit evige håb er, at enhver fyr, der har min romantiske opmærksomhed, vil respektere Det kommer Valentinsdag. Det mest jeg ønsker er en mulighed for at bære en fab festkjole, selvom jeg spiser et hjemmelavet måltid i det, og måske en lille gave og nogle blomster.

1. Det rigtige tøj: Hvis du ikke tror, ​​at jeg ville bære denne Robert Rodriguez Glitter Sequin Zip kjole til min yndlings taco -restaurant eller at sidde i mit eget køkken, ja, du kender mig ikke særlig godt. Jeg ville også bære det til at blogge hver dag, givet muligheden. Undervurder aldrig den forskellige værktøj af en cocktailkjole. Shopbop, $ 416.

2. Den rigtige taske: I stedet for at gå efter det åbenlyse guld eller sort for at koordinere med kjolen, ville jeg gå med Cobalt Blue -paljetterne i Halston Heritage Evening Frame Sequin -kobling. Kontrasten er langt mere interessant end at vælge noget matchy-matchy, og på Valentinsdag, hvor meget har du virkelig brug for at være i stand til at passe ind i din kobling? Net-A-Porter, $ 195.

3. Ikke-imponerende blomster: Ingen babys åndedrag. Jeg gentager, ingen babys åndedrag. Jeg vil ikke have en 80’erne buket eller noget, der vil overtage mit skrivebord og få alle til at stille spørgsmål. Jeg elsker stadig roser, fordi rød er min yndlingsfarve, men et rent, moderne design som Teleflora Dozen Rose Contempo er meget mere min dekorative stil. Teleflora, $ 69,95.

4. En personligheds-passende smykkegave: Jeg ved, at smykker er sædvanligt, selvom jeg virkelig ikke synes, at fyre skal betale Dog), og jeg vil hellere have noget, der taler til en viden om mine personlige præferencer end noget, der blæser dyre. Når alt kommer til alt tager det kun så meget tid i min tilstedeværelse, før alle, endda fyre, indser, at jeg elsker modbydeligt store kostume -smykker som Fallon Jewelry Tigerlilly Choker. Shopbop, $ 220.