Jeg elsker faktisk, når et brand kender et godt design og holder det i deres repertoire for de kommende sæsoner. Chloe ved, at de har et hit på deres hænder med Marcie, så nu ser vi, at det kommer tilbage gang på gang i forskellige gengivelser. Og faktisk, selvom jeg normalt drages til de grundlæggende versioner, har Chloe -broderede Marcie lige nok tilføjet Oomph til at få mig til at betragte det som en tilføjelse.

Formen på denne satchel minder om en hestesko og har et feminint præg med de bueformede spænder på siderne. Som med en masse Chloe -tasker er jeg sikker på, at Lambskin -læderet er både smidigt og robust, hvilket efterlader posen med den form, vi kender, og en struktur, vi elsker at røre ved.

Der er en karamel og sort mulighed tilgængelig. Mens karamellhuet læder viser perforeringerne og selvbroderiet bedst, giver den sorte version et meget mere subtilt kig på tilføjelserne. I betragtning af at posen er modelleret efter en hestesko, forlader broderifinalet faktisk os med meget mere af en vestlig stemning til pungen. De samlede dimensioner er 10 1/2 ″ H x 15 ″ W x 6 ″ d. Kom ved hjælp af Neiman Marcus for $ 2.195.