Når det kommer til Chanel -ikonisk, som vi alle forstår som Chanel -traditionelle klap, er en del af den uendelige appel de utallige gengivelser, der tilbydes sæson efter sæson. Selvfølgelig kan du vælge de traditionelle farver såvel som kombinationer, men der er masser af specialposer, der også taler til samlere. Faktisk er det de usædvanlige poser, der senere endte med at være de efterspurgte poser, såvel som disse er ligeledes de mest fascinerende poser at se på både personligt såvel som på billeder.

Til sin Cruise 2021/2022 -kollektion besluttede vi at fotografere poserne lidt anderledes, denne gang omkring at give dig detaljerede skud til at vise forskellige strukturer såvel som materialer, der omfatter denne seneste samling. Ud over meget bedre endnu, hvis du gerne vil bruge et af disse billeder som dine telefonbaggrunde, skal du trykke på linket under billedet for at åbne det i en ny fane, så hold fingeren på billedet såvel som vælg Tilføj til Fotos … (på iOS Safari). Gå derefter til din telefons indstillinger såvel som Vælg tapet. På denne måde kan du altid have lidt stykke Chanel med dig.

Der er en mere tidløs sort såvel som hvid lambeskin med guldmetalvalg ($ 8.800) samt en miniflappose med sort såvel som hvid tweed, samt flettet kalveskind ($ 4.300). Hvis du vil have noget lidt anderledes, gør denim comeback på tasker såvel som der er dette blå denim såvel som guldfarvet metal mini-klap med en dejlig detalje på kædestroppen ($ 4.300). Der er ligeledes en lyserød tweed såvel som en hvid såvel som sort paljetter med script Chanel -logoet, der er placeret omhyggeligt inden for paljetterne.

Se på vores detaljerede skud af Chanel Cruise 2021/22 nedenfor!

Tryk lige her for at få dette tapet

Tryk lige her for at få dette tapet

Tryk lige her for at få dette tapet

Tryk lige her for at få dette tapet

Tryk lige her for at få dette tapet

Tryk lige her for at få dette tapet