For et par uger siden meddelte jeg, at jeg aldrig ville købe en fuldpris Chanel-taske igen. Omkring den samme tid stødte jeg på denne smukke Chanel Caviar quiltede Jumbo enkelt klap i sort opført på FashionPhile. Tasken blev betragtet som ‘meget god’ tilstand og omfattede den originale støvpose, ægthedskort og boks.

Jeg tog en chance og bestilte den på et indfald. (FashionPhile tilbyder en returpolitik og et seks-måneders tilbagekøbsprogram, så jeg vidste, at det ikke var en alvorlig risiko at købe posen.) At sige, at jeg er tilfreds med dette perfekte pre-elskede valg, er en underdrivelse. Her er alt hvad du har brug for at vide.

Æstetik

Lad os starte med det åbenlyse: Dette er trods alt en Chanel -taske, hvilket betyder, at mange af de ønskede attributter, der er forbundet med mærket, er meget til stede i denne specifikke taske – selvom den nærmer sig sin 10 -års fødselsdag. Heldigvis har stilen og udseendet af Chanel Classic-flapper ikke ændret sig alt for meget, siden de først blev frigivet, og det er grunden til at købe en vintage, pre-elsket version er et mere billigt og bæredygtigt valg.

Hvad angår denne specifikke taske, er det fantastiske kornede kaviarlæder, den smukke syning og den uberørte hardware alle intakte. Selvom posen blev opført i ‘meget god’ tilstand, vil jeg hævde, at den er grænse ‘fremragende.’ Med undtagelse af en enkelt flosset søm langs den forreste klap, såvel som nogle slid på håndtagene, er denne taske temmelig uberørt. Og tænk over det: gå ind i en butik og køb den samme stil for næsten $ 7.000 (som inkluderer skat), mens denne ældre version blev prissat under $ 3.000 (den var 30 procent rabat, da jeg købte den).

Jeg føler mig altid stilfuld, når jeg bærer den, og jeg værdsætter også, at selve tasken er ganske subtil, især sammenlignet med nogle af Chanels seneste udgivelser. Med klassen af ​​ethvert Chanel -læder godt, kan tasken let klædes ud eller klædes ned, hvilket gør den til et af de mest alsidige stykker i min samling.

Brugervenlighed + funktionalitet

Jeg kan koge dette ned til tre enkle (og semi-kontroversielle) ord: enkelt klap for evigt. Selvom brugen af ​​enkeltklapper er blevet udbredt, må jeg sige: En enkelt klap er sådan. Meget. Mere. Praktisk. I betragtning af posen har en pålidelig CC -drejelås, ser jeg ikke behovet for at tilføje en sekundær klap på det indre.

Uanset hvad, i betragtning af denne taske er en meget ældre model, mangler den dagens dobbelt-flap-fænomen. Dag til dag er det meget lettere at trække min tegnebog, nøgler og andre fornødenheder ind og ud af posen, især når jeg har travlt. Nogle gange finder jeg, at dobbelt-flap udgør en unødvendig udfordring, når jeg henter genstande, især hvis jeg er forhastet i en butik eller flustet ved en aftale. Selvom dette ikke nødvendigvis er en dealbreaker, foretrækker jeg meget klassiske klapper med en klap versus to –– alias en bestemt pro for denne oldie, men goodie.

Ellers er funktionaliteten på niveau med alle andre typer Chanel -klassiske klapper på markedet, både nye og gamle. Denne version er større end mediet, så jeg kan passe til en hel del ting inde. Jeg sætter pris på posens tynde udseende (på trods af dets rummelige interiør) og holder den tæt på min krop, når den bæres over skulderen. På billederne i hele dette stykke ville du aldrig vide, at posen faktisk er fyldt med en tegnebog i fuld størrelse, et sæt nøgler, en makeuppose, solbriller og nogle andre små diverse genstande. Det er en bestemt brugervenlighedsgevinst for mig.

Kvalitet + konstruktion

Da posen ankom (i sin originale kasse og støvpose!), Var den i endnu bedre stand, end jeg forventede! Som jeg nævnte tidligere, blev det opført i ‘meget god’ tilstand, men jeg ville sige, at det praktisk talt er i ‘fremragende’. Med undtagelse af en flosset søm langs den forreste klap er posen uberørt. Det har endda opretholdt sin form ganske godt uden nogen side, der sløres.

I betragtning af at det er næsten 10 år gammelt, er det trøstende at vide, at posen har været i så utrolig tilstand. Naturligvis tog de tidligere ejer (er) tydeligt sig af det; Jeg tror dog, at det også er et vidnesbyrd om selve taskens utrolige kvalitet.

Med konstant diskussion om TPF om Chanels stigende priser og faldende kvalitet kan jeg forstå forargelsen fra mangeårige Chanel -forbrugere, der mener, at håndværket er markant faldet i de senere år. Den måde, denne klap i 2011 føles sammenlignet med min nyligt købte medium -version i 2019, er slående. 2011 -versionen er utroligt robust, mens min 2019 føler sig delikat og endda markant lettere sammenlignet med den ældre. Så længe du finder en forud elsket Chanel i ‘meget god’ eller ‘fremragende’ tilstand, behøver det forbrugere at overveje den afsendte rute, når de tager højde for kvaliteten sammenlignet med prisen (dvs. fremragende 2011 kvalitet for omkring 60 procent under dagens butikspris).

Pris + værdi

For cirka et år siden spurgte jeg Purseblog-samfundet, om det stadig var fornuftigt at købe en splinterny Chanel klassisk klappose på trods af de hyppige prisstigninger og debat On kvalitet. Indlægget blev mødt med en fantastisk snak med snak, hvor mange læsere sagde, at jeg skulle købe pre-elskede Chanel versus at droppe $ 5.600 (eller mere) på en klap ved en butik.

Jeg købte denne 2011 -version for knap $ 3.000 (en pris, der omfattede skat). De fleste tegnebog på kæder er dyrere end det! I butikkerne retails for $ 6.400 (efter den nylige prisstigning). Fordi jeg købte på FashionPhile, der pryder købere med en 30-dages returpolitik og et seks-måneders tilbagekøbsprogram (som giver dig et kontantbeløb på omkring 70 procent af det, du oprindeligt betalte. Ikke en butikskredit!), Jeg tror, ​​jeg fik en utrolig aftale om denne taske, især i betragtning af dens tilstand og inkludering af et ægthedskort, kasse og støvpose.

Opholdskraft

Kan lide det eller ej, jeg ser ikke Chanel gå nogen steder når som helst snart. Priserne fortsætter med at stige, og jeg tror, ​​det er et vidnesbyrd om det magt, som mærket har over forbrugerne.

Uanset sæsonen er jumbo -klassisk klappose (og andre klassiske klapper som den) altid tilgængelige. Og selvom de fleste tasker ikke er investeringer, får det klassiske udseende af det sammen med dens upåklagelige tilstand mig til at tro, at det vil forblive i stil i lang tid.

Samlet bedømmelse

Jeg gør dette kort: Jeg er begejstret for dette køb. Det er måske en af ​​mine bedste endnu. Jeg kan dog ikke sige det samme, hvis jeg havde købt denne fulde pris. I dette tilfælde tror jeg, jeg ville føle mig nervøs for at bruge det, og skuffet over, at jeg havde brugt alle de penge på en taske.

På dette tidspunkt tror jeg, at hvis dit hjerte er indstillet på Chanel, giver det næsten altid mening at gå den forud elskede rute-ligesom jeg gjorde med denne 2011 Chanel Jumbo Classic Single Clap Bag. Ser du nogle forud elskede tasker i øjeblikket?

Chanel Classic Single Flap Poss
via FashionPhile

Shop nu