ofte har jeg brug for et tilfældigt indlæg på en celeb- det er en ‘fix’ for mig slags. Hvad er der med Victoria B. ser så tynd ud? Min gæt er, at nogle af jer vil sige, at det er naturligt, mens andre (som mig selv) er uenig i, at hun spiser 5 gange om dagen, alle velafbalancerede måltider. Under alle omstændigheder hentede hun Brooklyn (men alligevel holdt sin vens hånd) fra skolen – som så mindede mig om skoler, at jeg gik til – og så naturligvis pænt ud sammensat den anden dag.

Beckhams har for nylig gjort et ganske ophidset med deres anmodning om at trække deres søns ansigt ud af årbogen. Det er trods alt ganske farligt.

Berømthedspar David og Victoria Beckhams ældste barn er blevet blankt ud af et officielt skolefoto på hans forældres anmodning. Seks år gamle Brooklyn’s ansigt er blevet erstattet af en grå klods på hver version af fotografiet, med undtagelse af kopier, der går til Beckhams. En public relations -rådgiver Jose Nguyen fortæller den britiske avis mailen på søndag: “Beckham fortalte rektoren, at han ikke ønskede, at andre mennesker skulle se hans søns ansigt, og jeg instruerede folk om at overholde disse ønsker.” Forældre til andre elever ved det eksklusive Runnymede College i Madrid, Spanien, er utilfredse med beslutningen, og nogle mener, at trinnet kan forårsage, at Brooklyn bliver mobbet.