bedst fra flagermus, du ved, jeg elsker Gucci. Jeg elskede poserne, før Alessandro overtog inklusive bambus, Jackie Soft og Lady Web, og jeg har været på kanten af ​​min sæde med den nye retning, især glad for Dionysus. Jeg var ikke sikker på, før jeg lagde mine hænder på en Dionysus, hvor fremragende det virkelig var. På billeder er posen smuk og anderledes, men når du faktisk får prøve den, kan du finde dig selv lige så forelsket som jeg er.

Mange meget flere Gucci -tasker er kommet på scenen, og der er masser, som jeg elsker, men jeg har ikke købt en Dionysus endnu, og jeg ser ikke ud til at stoppe med at tjekke dem ud, når jeg ser en. Denne version, Gucci Dionysus GG Blooms -tasken i blåt, stoppede mig i mine spor og fik mig til at lave adskillige dobbeltoptagelser. Selvom jeg ikke har set denne nøjagtige version personligt, er jeg virkelig fascineret. Mens adskillige af disse poser indeholder GG Supreme Canvas -tryk, skiller denne taske sig fra hinanden, fordi GG’erne er i en dyb blå. Typisk finder du dem i klassisk Gucci Brown, der falder sammen med det solbrune lærred, men det blå er noget andet.

Jeg endte med at elske Blooms Print Dionysus, da vi først fotograferede det, det stod virkelig ud personligt. Den seje ting er, at der er blå ruskind, der trimmer ud, håndmalte kanter, og blomsterne udskrives på fronten og bagsiden af ​​posen. Antik sølvhardware distraherer ikke, og kædestroppen kan let fordobles eller slides længere, alt efter hvad du vælger. På indersiden finder du ruskindforing og et center lynlåsum, hvilket giver mulighed for let intern adskillelse. De overordnede dimensioner er 8 ″ H x 12 ″ W x 4 ″ D og simpelthen sætter denne taske bare dejlig. Jeg er kommet tilbage til Dionysus så adskillige gange, at jeg tror, ​​jeg prøver at fortælle mig selv noget: vælg en allerede og køb det. Køb denne version gennem Neiman Marcus for $ 2.400.