Jeg forstår, at det måske er den nye ting bedst nu, men jeg kan bare ikke komme bag hele ”denim” -trenden. Uanset om det er faktisk denim eller læder behandlet for at se ud som det, spirer jeg stadig lidt, ufrivilligt, når jeg ser eller hører det nævnt. Jeg bærer ikke meget denim, såvel som blå er ikke netop min gå-til-farve (det ville være sort).

Men hvis jeg skulle vælge en af ​​Springs denimposer som min foretrukne hidtil, ville det være Olivia Harris Pillow vaskede lambeskin -hobo. Jeg hænger stærkt på min mulighed for brugen af ​​ordet “lambeskin” i posens titel såvel som den smukke skygge af blåt, som folket i Olivia Harris valgte.

Hvis du lægger mønsteret til side (som jeg prøver at gøre mentalt for hele modebranchen. Det er lidt som at prøve at flytte tingene med dit sind), er denne taske netop det, jeg ser efter: Blød, funktionel, også Som med en ekstern lomme enorme tilstrækkelig til min BlackBerry. Læderet ser ud til at være berørbart såvel som helt forvitret, såvel som den brede stropp ville være åh-så-komfortabel på min skulder. Hvis jeg prøver virkelig svært at ikke se på dette som en denim/læderhybrid, opdager jeg det helt smukt. Køb med Bloomingdales for $ 575.