i de sidste par dage, havde vi et par kommentatorer, der bad om os om at dække forskellige mærker end de store velkendte kunstnere. Vi har dækket en masse nye mærker, der har spiret op i de sidste par sæsoner med interessante nye ting, men når det vedrører nogle store navne, ser du ikke så meget, sandheden er, at enten ikke kan lide deres Tasker så meget, eller eller der er ikke meget information om deres poser online. Vi stræber efter at give et afrundet kig på håndtaskeverdenen, og jeg læser enhver kommentar, så selvom det kun er et par af jer, hører jeg dig og jeg er glad for at tjekke de mærker, du har nævnt.

Et brand, der var inkluderet på listen over designere, vi udelader, er Marni. Jeg har ikke dækket mærket i de sidste par år, fordi der ikke har været meget sket på posen. Marni faldt slags af min radar. Farfetch giver et godt sortiment af Marni -tasker, og gruppens fremtrædende er Marni -bagagerummet, der fås i forskellige farver og variationer.

Marni -bagagerummet har eksisteret i adskillige år og er virkelig en fantastisk taske. Det leveres i forskellige størrelser, men den klassiske stil er ekstremt brugbar med sine flere indvendige lommer, mens det bevarer alle aspekter, der definerer Marni som et brand; Nemlig at være slankt, moderne og minimalistisk.

Denne størrelse i det fremhævede billede er 3,9 ″ D x 8,7 ″ W x 6,3 ″ h. Interiøret har tre rum adskilt af to lynlåsværker sammen med et forreste poseområde, som den øverste klap lukker for. Jeg bliver nødt til at få denne taske personligt til at se, hvor rummeligt den virkelig er, når det vedrører almindelige genstande, men du ved, at jeg elsker et meget funktionelt og planligt design, og denne taske har den. Det udvendige design er let, men virkelig godt med låsen lukning, der kigger ud. Der er masser af muligheder, når det vedrører størrelser og farver, et par af mine andre favoritter er: denne Pochette CrossBody -version, denne lille lyserøde mulighed, denne klassiske sort med den flerfarvede guitarrem og dette lille hot pink -nummer.

Den taske, jeg valgte at have, er den ‘almindelige’ størrelse i en farveblokkombination, der bedst kan beskrives som napolitansk is, og det er aldrig en dårlig ting i mit sind. Jeg kan normalt ikke lide brune poser, men brun med lyserøde og fløde fungerer virkelig pænt, og jeg kan godt lide de sjove farver på et ellers ligetil design. Hvis du køber via Farfetch, skal du bruge kode A10NC for at få 10% rabat på din første.

Denne nøjagtige taske er $$ 2.280 gennem Farfetch.