Som du måske kan forestille dig, bruger vi meget tid på pungekontorerne på at tale om tasker. Tasker, vi planlægger at købe, tasker, vi kun kan få i vores fantasi, tasker, som vi mener er en spredning af penge – alt kommer til sidst op. Sidste uge udgjorde Bea en fascinerende bekymring for mig: Hvis jeg havde $ 1.500 såvel som måske nogen form for pung, jeg ville, hvad ville jeg købe? Hvilket igen fører mig til en egen bekymring: Hvor har alle de fantastiske $ 1.500 poser gået?

I de fem-plus år, jeg har dækket tilbehørsindustrien, er markedet spaltet i to. Mens premier designerposer bliver meget dyrere inden året (delvis siden stigende omkostninger til materialer såvel som arbejdskraft, dels siden højere omkostninger virkelig gør poserne meget mere lokkende for velhavende kunder), har moderne mærker sænket deres kerneomkostningsniveauer . Mærker som Rebecca Minkoff såvel som Botkier udnyttede til mål for en omkostning på $ 595 for deres daglige poser, men i de senere år rapporterer masser af disse nøjagtige mærker, at tjenesten er meget mere bæredygtig til en $ 395- $ 495 omkostningspunkt.

Denne afsked af markedet har gjort metoden til bemærkelsesværdige “premium moderne” mærker som Alexander Wang samt 3,1 Phillip Lim, hvis punge typiske omkring $ 800 samt tilfredsstiller yngre klienter med avanceret smag såvel som den virkelige verden (eller retfærdigt Virkelig verden) budgetter. Disse mærker kan muligvis lave et par poser i $ 1.500 -omkostningssorten hver sæson for at udfylde den ekstremt høje ende af deres sortiment, men hvad skete der for alle de $ 1.500 poser, der brugte til at forankre hele mærker?

Når Celine -bagagen bærer debuteret, udgiftsser den $ 1.750, men nu starter den ved $ 2.400. Før det udgifter Proenza Schouler PS1 $ 1.595, men det blev øget til $ 1.695 for et antal sæsoner siden, såvel som de marquee -tasker, som Proenza har indført i betragtning af, at alle udgifter alle udgifter meget mere. Nu, når lignende mærker debuterer en taske, de håber, at de vil få fat på, som de gjorde, koster de normalt den til $ 2.000 eller derover, ligesom Chloe Baylee -tasken ($ 2.050) såvel som Saint Laurent Sac de Jour ($ 2.950). I IT-tasken i midten af ​​til slutningen af ​​2000’erne kan du muligvis banke på at få en premium-taske til omkring $ 1.500, men dette antal er øget hurtigt i de sidste par år.

Selvom premium moderne etiketter har været meget succesrige med at udfylde et par af omkostningsgabet, vil der kun være meget mere plads til nye mærker, da førende omkostninger når højere såvel som højere. Hvem vil træde så meget som tilfredsstillende, at uundgåelig forbrugernes efterspørgsel forbliver at se.