Hæld La Victoire Styles ganske vist bemærkelsesværdige sko; Fra modificerede Gladiator -sandaler til udskårne støvler er de alle usædvanligt cool. Hver gang jeg ser på deres valg på Shopbop, som ofte er, fjernes det for mig, at uanset hvad de stil er guld. Dog ikke så hurtigt, Anna. Ikke så hurtigt.

Jeg var ikke bevidst om, at de også designede punge op, indtil jeg opdagede, at denne pour la victoire brunt pyntet læder Megan Big Hobo. Jeg er lidt skuffet over at angive mindst. Selvom formen er dejlig, er den, når den er parret med den store størrelse af posen, uregelmæssig såvel som anmassende. Det evaluerer fire pund- krav I siger mere?

Mens jeg kan lide de flettede stropper med kvaster i slutningen, ser metoden, de er sløjtet med siderne, lidt akavet, snarere end trendy såvel som smidige. Faktisk ser hele tasken noget stiv ud i stedet for blød såvel som smushy. Selvfølgelig kan det være stockfotoet, da vi alle forstår nøjagtigt, hvordan studs har en tendens til at evaluere en taske ned. Hæld La Victoire, hvis du lytter: tragt et par af den ubesværede centrum, der er stor fra dine sko i din pungelinie. Jeg venter spændt på din næste skabelse. Køb dog Bluefly for $ 286.