For alle, der stadig oplever det kolde vejr, som vintersæsonen har tilbudt, føler jeg dig. Foråret er officielt landet, men temperaturerne har tilsyneladende endnu ikke fået notatet. Vlad og jeg er nede i Florida i et par uger for at tø ud, og jeg håber at sende det varme vejr til mine venner, der stadig oplever, hvad der føles som en brutalt lang vinter. Hvis du ikke har vejret på din side, kan du i det mindste have en solrig Edie Parker -greb på din side.

Jeg har været en mangeårig fan af Edie Parker -koblinger, fra tilpassede navneskiltmuligheder til den utrolige Breaking Bad -version, som Anna Gunn havde. Bedst nu, jeg handler om solskin og palmetræer, og Edie Parker leverer med Edie Parker Flavia Palms Pearlescent Acrylic Clutch.

Der er noget meget South Beach-Meets-Palm Beach om den perlescent finish, og jeg kan bare ikke stoppe med at elske det. Vores håndtasker behøver ikke altid at være meget større, og tilbehøret fra Edie Parker fortsætter med at tilføje et finurligt touch til grebspelet. Køb gennem Moda Operandi for $ 1.495.