Modemarkedet handler lige så meget om forfremmelse som kunst som det handler om tøj såvel som tilbehør som kunst. Uden en veludviklet besked er det ganske udfordrende at få nogen til at bruge utallige dollars, uanset nøjagtigt hvor ganske produktet. Under designerovergange er et brands evne til selvfremmende endnu meget vigtigere; Det har brug for både at diskutere til eksisterende klienter, hvorfor de ikke skulle se et andet sted såvel som at trække nye klienter ind, der tidligere havde ignoreret mærket. Denne sæson gjorde Moschino det ved at ansætte Wild Kid Jeremy Scott såvel som at lade ham style hele sin allerførste samling omkring junkfood, der gydede blandt andet Moschino Junk Food Capsule Collection Quiled Leather Pose.

Posen er en mashup af McDonalds hurtige madmærke såvel som kendte Chanel -klapposer, såvel som afhængigt af dit perspektiv, det er enten et warholisk mesterværk eller en krænkelse af McDonald’s, Chanel såvel som ideen om stor smag. Selvom det kan virke som det ved meget første øjekast, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting-Moschino forstod præcist, hvad det kom ind med Scott, hvis pop-art sensibilitet er utroligt veldokumenteret, såvel som der er værdifuldt lidt bedre til at samle Tryk på renter end fornærmelse af konventionelle modefølsomheder. (Se: Kim såvel som Kanye på Vogue.)

Ting bliver lidt vanskeligere, når det vedrører virkelig at sælge punge som disse, men Moschino har gjort mindst én ting korrekt: I stedet for at vente på den rutinemæssige seks-måneders producerende cyklus for at køre sin kurs, drager mærket fordel af pressen Frenzy ved at lave disse poser med begrænset udgave, der straks tilbydes. Du kan hente en til $ 1.265 gennem Luisaviaroma, hvilket svarer til ca. 421 glade måltider, hvis du dosh for den elegante art med McNuggets.