billede gennem Forbes

Store nyheder i pungverdenen. Chanel har afsløret den nyeste begrænsede udgave såvel som ekstremt efterspurgt håndtaske. Med kun 13 tilbudt over hele verden sidder denne pung på tilbehørstronen som en af ​​de mest dyre high-end punge i verden. Chanel Diamond Permanent Traditional Bag debuterer i december dekoreret med 3,56 karat bestående af 334 diamanter, 18 karat hvidguld hardware samt hvid alligatorhud. Fem af disse ostentatiske punge vil blive tilbudt i staterne. Omkostningsmærket på dette nummer er en svimlende $ 261.000. Faktisk er omkostningerne himmelhøje, men disse poser er mesterværker, kunstværker. Da kun 13 blev lavet, ville det at have en ligner en kunstsamler, der har en Picasso.

Lad os diskutere: Er denne taske værd at prisen er værd? Hvis du havde det, ville du bringe det eller tro på det som et kunstværk? Hvem tror du vil være en af ​​de heldige 13?

Opfølgning med hendes allerførste korte artikel om verdens mange overdådige håndtasker, Hitha Prabhakar på Forbes interviewede mig igen til denne artikel. Kort artikel såvel som specielle fotos nedenfor!

Det er aldrig så godt tidligt at begynde at tro på din liste over ferielysten.

Sikker på at top det i år? Chanels “Diamond Forever” bærer (billedet til venstre). I december debuterer virksomheden 13 af disse diamant såvel som alligatorpunge lige i tide til ferieopkøbskraben. Hver er en intensiveret version af den traditionelle Chanel-take på taske, med den berømte Chanel “CS”, der er indkapslet i en svimlende 334 diamanter (en samlet på 3,56 karat) sat i 18 karat hvidguld. Alligatorhuden opdrættes såvel som behandles med en mat finish.

De samlede omkostninger: $ 260.150.

Mens få måske virkelig ender med at have denne taske, er efterspørgslen efter andre avancerede punge skyrocketed. På internetsælgeren så Eluxury.com salget af avancerede punge (dem over $ 500) øgede 11% sidste år.

”Folk ønsker at bruge deres penge på meningsløse ting,” siger Pamela Danziger, forfatter af, hvorfor folk køber ting, de ikke kræver, så godt som skaberen af ​​avancerede produkter til forskningsundersøgelse af forretningsmarkedsføring. ”[Og] punge er bestemt efterår ind i den kategori.”

Knaphed er ligeledes kørende ønske om disse totes. Noget, der er vanskeligt at erhverve eller umuligt at opdage, vil være meget mere værdifuld, stater Meaghan Mahoney, redaktør for den daglige nyhed såvel som pungevaluering på internetwebstedet pungeblog.com.

”En pung [som] Chanel Diamond Permanent -tasken er meget mere af et samlerprodukt end noget, du bruger på hverdagen,” siger hun. ”Som et udsøgt køretøj eller et usædvanligt maleri er det den begrænsede tilgængelighed såvel som stor efterspørgsel, der gør denne pung meget mere værdifuld.”

Læs resten på Forbes

Et foto af større størrelse af denne perle forbundet til håndtaskeforumtråden, der er knyttet nedenfor!