For at være helt oprigtig med dig, troede jeg aldrig, at denne dag ville komme. Megs og jeg har været besat over neglelak i flere måneder (alvorligt, jeg har samlet omkring 200 poleringer i betragtning af det forår), og vi har forsøgt at finde en god måde at på en eller anden måde forbinde det tilbage til håndtasker, så vi kunne dele vores besættelse af jer. Takket være Essie har vi endelig fundet et link!

Essies efterår 2011 neglelakkekollektion kaldes videre, og alle seks nuancer er baseret på farvepaletten, der ofte findes i midcentury håndtaske -design. Det er lidt gal mænd, lidt moderne og en hel masse sjov.

Jeg greb tre af disse farver, så snart jeg så dem til salg: “Power Clutch”, som er en mørkegrå, der er meget mørkere personligt end på dette pressefoto; “Fortsæt,” en dyb rød-undertonet lilla-vinfarve; og “meget struktureret”, som er en slags rusten orange-tan. Jeg har prøvet de to første, og de er begge absolut smukke; Jeg vil især anbefale den grå.

For så vidt angår håndtaskeforbindelsen, tror jeg, at Essie gjorde et ekstraordinært job med at vælge farver, der passer til æraens tilbehør. Faktisk ville jeg være begejstret for døden, hvis mange flere virksomheder ville lave grå og aubergine tasker, de er to af mine yndlings-kølvejr mode-nuancer.

Så i betragtning af at det er fredag, og det er slutningen af ​​sommeren, og vi føler os sandsynligvis alle lidt løse og distraherede ideelle nu, lad os tale om dette: Har du fanget neglefejlen for nylig?

Du kan købe poleringsmidlerne på din lokale Ulta. Eller hvis du er NYC, har Ricky’s deres skærme ud til samlingen!