skal. Del. Dette. Taske. Det er rigtigt, lige her er et fremragende eksempel på en pung, som jeg var nødt til at stoppe såvel som at komponere om. Alle af os forstår, at Marc Jacobs forstås for udsøgte såvel som must-have tasker. Jeg indrømmer, at der er tidspunkter, hvor jeg sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor et par af poserne er sååå efterspurgte, men af ​​programmet er der andre gange, hvor jeg forstår netop, hvorfor en MJ -taske tilbyder øjeblikkeligt. Men denne taske mine venner, jeg kan ikke se, om er en knock out eller en rip off.

Marc Jacobs Safari Pouchette Bag er en voldsom taske med et utroligt omkostningskode. Sig tak til godhed for det antal forskellige billedvalg, som Net-a-Porter giver, da den, da jeg først så denne taske, så ud som en stak materiale med en slags reb-tingy.

Alligevel, da jeg så posen blive holdt, tænkte jeg, ”hmmm, ikke så godt”. Denne taske er bestemt ikke en, du ser overalt, hvor du ser, så jeg er nødt til at anerkende det unikke, den besidder. Zebra-tryk Ponyskin har en lukningsstreng, dekoreret med kvaster, læderblomst appeller (som jeg elsker) såvel som foret med blåt læder. Dog prisen, Yowza! Køb med Net-A-Porter for $ 1895.