Jeg starter det nye år med en ny taske -ønskeliste, og i modsætning til sidste år, hvor jeg virkelig ikke følte behovet for nye tasker, ser jeg ud til at Kommer i varmt i år. Jeg delte i sidste uge, hvor meget jeg elsker Bottega Veneta teen pose, og i det øjeblik jeg så denne Gucci -taske, følte jeg denne dybe længsel, den slags, hvor jeg har lyst til at ende med denne taske, uanset hvad.

Der er et par ting at bemærke her, i min taske, der køber sindssyge, og den mest vigtige er, hvor meget jeg elsker Gucci og mine Gucci -totes. Der er denne flora, som jeg har brugt så adskillige gange (min har dog grøn læderbeklædning), og det blev hurtigt en af ​​mine mange transporterede poser, og selvom jeg ikke har brug for en anden tote, ville jeg med glæde tage en. Posen, jeg har mine øjne på, er Gucci Tiger Medium Tote -taske, der blev frigivet i dag som en del af en meget større kapselkollektion, Gucci Tiger.

Gucci går fuld tiger

Til fejring af året for tigeren frigav Gucci sit Gucci Tiger-udvalg, der spænder fra klar til brug og tilbehør til sko og mere. Alessandro Michele’s fascination af naturen parrer godt med en samling som denne, der giver en række finurlige gengivelser af tigeren. Som med adskillige af Gucci’s udgivelser, er der også en arkivoplivning her. Det fremherskende udskrivning er en genfortolkning af et slutningen af ​​1960’erne design af Vittorio Accornero, kunstneren og illustratøren, der skabte husets signaturflora -design. Denne spektakulære print indeholder tigre mod en farverig pastel-farvet baggrund af grønne omgivelser og blomster. Som med meget af, hvad Michele gør ved roret for mærket, er der en iboende legesygdom, mens han forbinder husets fortid og fremtid.

Jeg elsker ekspansiviteten i denne samling, fra alt-variationer af trykket på nogle berømte silhuetter (som denne Horsebit 1955-taske) til denne strukturerede tote, som jeg først blev forelsket i. En tiger og ‘Gucci Tiger’ ordlyd ses i en patch på jakker, jeans og strikstøj sammen med det ekstra flerfarvede tema, der omarbejdes i maxi -monogrammet. Hver vare er ganske anderledes, og hvis du har øje med noget, skal du sørge for at læse beskrivelsen, fordi nogle af elementerne i denne samling har tigerens håndmaling.

Tilbage til tasken, der fik mig til at koblet på denne samling, er det denne fantastiske tote, der er tilgængelig med off-white eller letblå læderbeklædningsoplysninger. Bestemt den lyseblå kan bære lidt bedre eller rettere ikke vise slid lidt bedre, men den off-white er den version, jeg først faldt for.

Der er adskillige grunde til, at jeg elsker denne taske; Først og fremmest er tigeren og blomsterprint, der er vist på både fronten og bagsiden af ​​posen. ‘Gucci Tiger’ i script -bogstaver tilføjer et interessant touch, og hvis du ikke var en Gucci- eller modeelsker, kan du gå glip af at indse, at dette bestemt er et ganske specielt nyt stykke fra mærket. Læderet, der bruges på posen, er stiv til at give totalstrukturen, hvilket hjælper det med at bevare sin form og vise udskrivningen på en ren måde, mens det holder det let at finde genstande inde. Jeg kan altid gøre en sag for en meget mere slouchy tote lige så meget som jeg kan for en struktureret tote, og i dette tilfælde med de samlede dimensioner på 14,8 ″ W x 13 ″ H x 6,1 ″ D, synes jeg det er optimalt Tasken er struktureret. Det indre af totalen har et bomuldslinnedfor og en lynlås. Hvis du gerne vil beskytte posen lidt, er der også en kroklukning, men det er stadig en åben top. Optagelsen af ​​stroppen er aftagelig med et 24,8 ″ dråbe for at give mulighed for over-skulder- eller tværbody-slid. Prisen er $ 2.700 gennem gucci.com

Jeg har ikke specifikt en grund til at fejre året for tigeren bortset fra det faktum, at jeg helt sikkert håber, at dette år vil være bedre end sidste år for os, og når det vedrører grunde til at købe poser, føles det som om det er gyldigt nok .

Køb hele Gucci Tiger -kollektionen nu!