Hej! Jeg håber, at alle jer utrolige pung mennesker har nydt varmen. I dag bringer vi dig en ekstra dosis solskin med denne uges valg af tasker! Hvis du lige nu deltager, er vi glade for, at du er her! Disse roundups er lavet af et meget kurateret udvalg af fotos sendt af vores TPF -medlemmer af deres helt egne tasker, som vi fandt, mens vi kæmmede gennem forummet! Hvis du ikke allerede er medlem, er det ikke for sent at komme ind og deltage i det sjove! Det er virkelig det bedste sted at oprette forbindelse til andre taskefanatikere fra hele verden. Så med alt det, der er sagt, lad os hoppe ideelt ind.

Vi starter dagen med en af ​​mine foretrukne LV -kollaps, Kusama -samlingen! Dette lille kunstværk blev delt af vores medlem Sakurasakura i “A Limited Edition Reveal” -tråden.

Wow hvad en stunner! Denne dynamiske duo blev delt af vores medlem Chanelandco i “Din Hermès in Action!” tråd.

Denne by er dræbende værdig, elsker det rige chèvre læder! Denne appel blev delt af vores medlem Annmarpar i kun “Gule Color Family Pics -referencetråd.

Personligt elsker jeg at se klapper i sjove farver som denne solstråle, der deles af vores medlem Hanna Wilson i “Send dine * Yellow & Green * Chanel -genstande her!” tråd.

Dernæst har vi denne lille Massaccesi -taske, der deles af vores medlem Afroken i ”Tiden til en gul taske? Års 2021 Pantone Color 2021 – Illuminating Yellow (& Gray!) ”Tråd.

Sidst, men ikke mindst, er denne lille søde delte af vores medlem BEC215 i “Vis os din Longchamp!” tråd.

Et virkelig interessant emne, som jeg synes skal være på alle vores sind, diskuteres i tråden “Sikkerhed, luksus og Hermes”. Personligt er jeg usædvanligt ængstelig og bekymrer mig typisk om muligheden for tyveri, og det har været værdifuldt at læse, hvordan andre sikrer sig selv og deres elskede tasker. En anden god læsning er “Din foretrukne ikke-designer håndtaske?” tråd. Selvom jeg elsker luksusposer, ligger min lidenskab virkelig inden for håndværk og færdigheder, der går i taskefremstilling, og der er masser af tasker derude, jeg elsker, der ikke er designer. Denne tråd bruger en plads til dem.

Det er alt sammen til denne uge, vi ses næste gang!