Meredith Wendell Bucket Leather and Canvas Carry Pose, $ 795 ved hjælp af NAP

Farveblokering. Hvert modemagasin og modeelsker har både tale om og sportslige denne tendens i de sidste par måneder. Sjove ting er, at vi alle har gjort det med masser af vores tøj før, men alligevel er ideelt nu fokus på ekstreme linjer og farver parret sammen på en iøjnefaldende måde. Masser af designere i håndtaskeverdenen har taget en knivstik, og masser af er mislykket (husker du Chloe Mess, vi delte tidligere i denne uge?). Hvis du prøver at finde en håndtaske -designer at henvende dig til for den perfekt farveblokerede taske, er Meredith Wendell din pige.

Jeg har fået denne taske gemt på min faneliste i over en måned nu, hvilket indikerer at dele den med dig. Jeg elsker skolebørnen farvelægning og design af Meredith Wendell Bucket Leather and Canvas Carry Pose.

Faktisk, da jeg første gang så denne taske, følte jeg en anstalg af nostalgi. Mens jeg voksede op, havde jeg en glæde, der indeholdt den nøjagtige samme farvefamilie. Den nyde var min stolthed og glæde, jeg bar den overalt og var sikker på, at det var.coolest.watch. Enhver person i min skole besatte.

En del af min kærlighed kommer fra det, og del kommer fra den rene awesomeness af denne taske. Hvor ofte har du set farver denne lyse og strålende parret sammen i en håndtaske? Og hvis du har set dem, ved jeg, at de meget mere sandsynligt end ikke, de lignede et varmt rod. Men ikke på Meredith Wendells skabelse. På hendes taske er farverne smukke, legende og fuldstændig chic. Oven på det hele er den interiørstruktur i tredobbelt lommen absolut funktionel. Denne indigo, blå og rød parring er eksklusiv for Net-A-Porter for $ 795.