Først og fremmest: Ups. Jeg goofed. Mellem operation og forsøg på at holde trit med de forskellige globale modeuge i en måned, glemte jeg at skrive om et af de største håndtaske -mærker i verden, Prada. Min fejl. Så lad os foregive, som om vi stadig er i den tykke Milan Fashion Week, og Diskuter gik videre på Prada -showet, OK? Vær venlig, ingen fortæller Miuccia, at vi er for sent.

Jeg er altid relativt nede på Prada -tasker, mest fordi jeg tror, ​​at mærket tjener nok penge og har nok kreativ evne til at gøre det bedre. De skaber store grundlæggende, men ud over det er tingene en tendens til at gå lidt væk fra skinnerne. Jeg vil linke dig til nogle af disse eksempler, men du ved sandsynligvis allerede, hvad jeg taler om alt for godt. Det ser ud til, at jeg bliver meget gladere med mærket om seks måneders tid, og forhåbentlig betyder det, at I alle også vil være det.

I stedet for den gennemsigtige vinyl og tvivlsom bedazzled lukninger, som vi så fra mærkets sidste store samling, var denne linje med poser meget mere dæmpet og moden. Der var tre typer på skærmen: For det første en lille skuldertaske i patentlæder med kontrasterende trim ved stroppen og lukningen, med linjer, der minder om 60’erne æstetisk, som vi så gennem de fleste af de store samlinger. Derefter var der et par ikke-læderstatchels i dæmpede flerfarvede prints. Endelig blev de bedste poser i showet hugget af overdådigt vævet læder, hvilket bevisede en gang for alt det, det er muligt at lave avanceret vævning uden at aping Bottega Veneta. Tilmeld mig til en af ​​dem med det samme, hvis ikke før.

Okay, er du velkommen til at gå tilbage til at huske, at Milan Fashion Week sluttede som for to uger siden.

Fotos via Style.com.