Jeg må fortælle dig, dette er en bedrift, som jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde havde forestillet mig, at jeg ville ske. Tilbage i 2005 startede Vlad og jeg Purse Blog som et sjovt sideprojekt efter min besættelse, der afslutter sportsskade og forsøg på at finde noget ‘nyt’ at gøre. Både Vlad og jeg ville have noget til at arbejde sammen, og det endte med at være pungblog. Vi forestillede os aldrig, at vores side ville vokse til at være, hvad det er i dag, og nå over 20.000 besøgende hver dag. Efter at vi startede bloggen introducerede Vlad mig til ideen om et forum. Jeg havde aldrig været på et online diskussionsråd, men jeg troede, det ville være en god ide at have et sted for andre håndtaskerelskere at indkalde. En måned efter vi startede Purse Forum havde vi 200 medlemmer.

Nu, mindre end fire år efter, at vi startede Purse Forum, som er blevet kendt som TPF, nærmer vi os vores 200.000. Medlem. Dette nummer er ud over svimlende, ud over forbløffende, og vi er så begejstrede for at være en del af et så fantastisk forum. Mens der er enormt enorm i størrelse, er der stadig et tæt strikket samfund, der er blevet et af de mest aktive fora på nettet. Værdien af ​​TPF i håndtasken og modesamfundet kommer fortsat til live hver dag, med meget flere designere og virksomheder, der realiserer virkningen af ​​forummet. For os er hele rejsen noget, vi har elsket hvert minut af, uanset hvor masser af Nike -sko spammere rammer vores forum på de små timer om morgenen (virkelig, hvad er der med dem?!).

Tak til hver eneste af jer, der besøger vores blog, besøger vores forum og hjælper os med at fortsætte med at vokse til at være den førende kilde i håndtasker og mode. Hvem ved, hvor hurtigt det 200.000. medlem vil komme nu, jeg tænker på at trække en all-nighter med en pose popcorn og fejre dette monumentale øjeblik!

Igen, tak til enhver af jer, der laver denne blog og forum, hvad det er!

â ™ ¥ pung -bloggen og pung forumteamet
Megs, Vlad, Shannon, Amanda, Anna, Amanda (Swanky Mama af tre) og hele MOD -teamet!