Hvilken bedre måde at slappe af efter en lang dag med afsluttende eksamener end at shoppe? Jeg ved. Det er svært at slå. Jeg satte kursen mod centrum til Botkier -prøvesalget for at fejre endnu et år på college med succes afsluttet. Jeg havde strenge ordrer fra min mor om, hvad hun ville, og jeg planlagde også at få noget til min bedstemor, der i øjeblikket tjekker ud fra Mexico. Hvad angår mig, var jeg nødt til at købe min første botkier, og jeg var helt besat med Dion Satchel i Chamois Lambskin.

Selve salget var ikke kaos, men der var masser af kvinder, der kom til meget mere end fire-taske-grænsen, der forsøgte at beslutte, hvilken der skulle få og normalt vælge dem alle. Poserne og skoene blev markeret 50% til 70% rabat, hvilket skabte nogle afgjort fantastiske tilbud. F.eks. Var Venice Hobo og Venice Satchel pris til $ 295, ned fra $ 595, og Howard Street CrossBody -koblingen var kun $ 125 ned fra $ 375.

Selvfølgelig, da jeg kom dertil, var der masser af en taske og sko, der allerede blev tilbudt, inklusive Liza Sandal, der blev anmodet om af min mor og min elskede Dion Satchel i Chamois. Heldigvis fandt jeg en erstatningssko til min mor (men jeg kan ikke afsløre det her! Hun læser muligvis dette indlæg!) Og en primpunse fra sæsoner forbi for min bedstemor (shh!). Jeg forlod uden den botkier, at jeg stadig vil være min første, men jeg fik noget meget meget vigtigere: første Botkiers for to kvinder, jeg elsker.