på dette tidspunkt, det ser ud til, at enhver velkendt moderedaktør såvel som kvindelig stjerne i Hollywood har en rød tæppe klar Edie Parker greb med enten hendes navn eller det af hendes nyeste projekt. Hvis du nogensinde har ønsket at lave en af ​​dine ekstremt eget eller se, hvordan din perfekte stil ville se ud, har Neiman Marcus et nyttigt værktøj, der giver dig mulighed for at gøre begge dele.

Neiman Marcus ‘værktøj giver dig mulighed for at personalisere enten en jean (kortere) eller flavia (længere) kasse greb for henholdsvis $ 1.795 eller $ 1.995, såvel som det viser dig, hvordan dit potentielle greb ser ud med din farve, overflade også som personaliseringsvalg. Jean vil have fem karakterer, mens Flavia holder 10, såvel som begge kan gengives i en række farver såvel som afsluttet af håndpoured akryl. Hvert greb tager 6 til 8 uger at dukke op, når den bestilles, såvel som for hver enkelt er skræddersyet, kan ordrene ikke annulleres eller returneres. Ligesom mange ting i livet er det finest at være afgørende.

Hvis du aldrig har holdt en af ​​Edie Parkers koblinger i dine hænder, kan jeg garantere dig, at de virkelig er cool-luxurious, retro-moderne, godt lavet. Hvis du har troet, at du måske kan lide en unik version til dig selv, er det nu tid til at gøre det.

Hvad ville du lægge på din Edie Parker -kobling? Hvis du har noget i tankerne, skal du købe din egen gennem Neiman Marcus. Der er ingen indikator på stedet for, hvornår denne chance slutter, men i fortiden har vinduer med specialbestilling typisk været et forslag om begrænset tid. Noget at huske på, hvis du har et køb at placere!