Jeg komponerer normalt ikke om ikke-læderposerne fra Marc af Marc Jacobs af en ekstremt specifik grund: Jeg tror, ​​at linjens læderposer er en meget, meget meget bedre aftale . De laver en fremragende opgavepriser dem under $ 550 såvel som de læder, de vælger, er næsten ensartet bløde såvel som forsyning. Deres lærred såvel som nylonposer har på den anden side altid slået mig som en smule pricy i sammenligning.

Jeg kunne dog bare ikke hjælpe med at nævne denne iteration af den ekstremt fremtrædende MARC af Marc Jacobs Common Supply Tote. Tribal er noget af et mindre mønster lige nu (hvilket betyder, at ikke alle gør det, hvilket gør dette til det er det perfekte tidspunkt at hoppe på båndvognen, før det bliver så overfyldt), såvel som dette mønster gør det til solrig perfektion. Jeg vil endda tilgive det åbenlyse branding.

Mønsteret skrig bare strand til mig, hvilket er en velkomst, der troede enhver form for tid på året, men især når du prøver at forestille dig det sjove i de kommende måneder. Farverne er ekstremt stærke såvel som måske ikke for alle, men det er dog halvdelen af ​​det sjove ved mode – at vælge noget, der stikker ud. Jeg er normalt ikke så enorm af en fan af de mønstre, som Marc af Marc Jacobs bruger, men dette er en mester hele vejen. Køb med Nordstrom for $ 188.