Mens jeg værdsætter ønskede designer -tasker, ligger min sande lidenskab i biler. Skyld mig ikke, jeg er en fyr som enhver anden. Bare tilfældigvis administrerer en pungblog på interweb. For cirka en måned siden rapporterede jeg om Hermés ‘kommende samarbejde med den luksusbilmaker Bugatti. Endelig blev udyret afsløret på dette års Genova Automobile Show – og åh, det er et fantastisk eksemplar. Mens den udsøgte Bugatti Veyron FBG par Hermés kan prale af de samme 1001 hk quad-turboladede 16-cylindrede motor fra den originale Veyron, manifesterer dens forskellige karakter sig i detaljerne.

Den nye Veyron henter sit navn fra det historiske Hermès hovedkvarter på Rue du Faubourg Saint-Honoré i hjertet af Paris ‘ottende arrondissement. Det sportslige otte-spokerede hjul i poleret aluminium, det centrale sommerfuglhjulslåse mærket med det berømte brev ‘H’, og luftventiler omkring fælge målet om at gengive det karakteristiske udseende af traidionale Hermã¨s sadel-syning. Horseshoe Radiator Grille og laterale ventilationsgitterne, der flankerer den, er lavet af lette legeringer med et design af sammenlåsende H’er, der fremkalder Hermès -signaturen. De indre overflader af Veyron FBG er skabt og hylsteret i Bull Calfskin på Hermès -workshops i Paris af de samme mestrede hænder, der giver os pungfetishister de ønskede Birkin- og Kelly -tasker.

Centerkonsollen har et specielt rum til Hermés Globetrotter-dagsorden, den læderforede bagagerum har en specielt monteret “Toile H” læderkasse. Med en prisidentifikation på 1,55 millioner euro (ekskl. Skatter) vil Veyron FBG par Hermule forblive et uopnåeligt emne for lyst til en masse af os. De heldige, udvalgte få vil tage deres leverancer mod slutningen af ​​dette år. Hvilket absolut forbløffende, en masse forbløffende og ønskeligt køretøj, både for bil- og taskefetisjister.

Billeder med tilladelse fra Autoblog. Klik her for at se det fulde galleri.