Du forstår, når et brand ikke er nyt, men ikke hellere har været på din radar, såvel som en dag genkender du, at det er det brand, du er helt i det? Det har for nylig sket for mig med MCM, såvel som det kun er blevet stærkere. Det er ikke det, at jeg ikke forstod eller kunne lide adskillige MCM -tasker tidligere, men jeg gjorde virkelig en dobbeltoptagelse, da jeg opdagede MCM Milla -bæren (forresten, pungbesøgende siger det ). Såvel som før det bekymrede jeg mig virkelig også som MCM -logo -poserne. En del af det kan være, da MCMs monogram adskiller , at det er en forretning, der er etableret i München, får mig til at lide det så meget mere.

I år valgte MCM at introducere en taske bedst før festsæsonen, som de troede ville blive til et af mærkets mange efterspurgte stilarter. MCM Rockstar Vanity -situationen debuterede på Coachella såvel som påvirket af Rihannas vintage MCM Vanity Case, som hun blev fundet medbragt ofte tidligere i år. Fordi det er lancering, er den nye Rockstar Vanity -situation fundet med berømtheder som Rihanna, Kylie Jenner, Kendall Jenner samt Hailey Baldwin, for at nævne nogle få.

Selv om den moderniserede silhuetten, legemliggøres en ageless MCM -stil fra arkiverne, som er temmelig forskellig fra adskillige af de taskeformer, vi ser på butikshylder i dag. Det er enormt tilstrækkeligt at holde fornødenheder, såvel som posen har ligeledes en indvendig skjult lomme såvel som rigeligt område til at form dine daglige nødvendige genstande.

Fås i MCMs berømte Visetos Coasted Canvas i både Cognac såvel som sort, posen kan bruges flere metoder med dens aftagelige crossbody rem. Én ting, jeg ikke forventede, var 24 karat guldbelagte hardware, men denne taske har den, såvel som omkostningerne er virkelig god. Lad mig heller ikke komme i gang med charmene – besat. Køb for $ 495 gennem MCM.

MCM Rockstar Vanity Case
$ 494 gennem MCM

MCM Rockstar Vanity Case
$ 494 gennem MCM