Ja, jeg er klar over, at vi her har to Alexander Wang -meddelelser ryg mod ryg. Mens jeg måske burde undskylde for dette, vil jeg ikke. Undskyld folk, jeg kunne ikke hjælpe mig selv. Se, så snart jeg stødte på denne Alexander Wang Cher store siamesiske kobling, var jeg nødt til at stoppe alt, hvad jeg gjorde, og skrive om det.

En anden ting, jeg er klar over, er det faktum, at Alexander Wang ofte er ude af sin rocker. Nu i nogle tilfælde er det en god ting at være væk fra din rocker som designer, og så er der andre gange, det er en dårlig ting. I dette tilfælde er mine venner, det er en taske ting – en meget, meget dårlig ting.

Jeg kan ikke finde ud af livet for mig, hvad Wang gik efter med denne kobling. OK, det er lidt af en løgn. Selvfølgelig er jeg klar over, at han skubber konvolutten (eeeks, dårlig ordspil … som var beregnet) med dette greb, men var han nødt til at gøre det i dette omfang? sikkert ikke.

Dette store lædergreb har kontrasterende spejlet læder mod ruskind såvel som kontrastvinkler. Det ser ud til, at Wang har taget to store konvolutter, vendt dem lidt rundt og tilføjet noget lim for at fastgøre dem. Typisk prøver jeg i det mindste at finde en slags brug for hver håndtaske, jeg skriver om, men damer og herrer, jeg er stumpet. Der er ingen måde, jeg ville bære dette overalt på; Det er bare ikke mig. Men hvis dette er noget, du vil rocke – vælg det! Køb via ShopBop for $ 780.