Det er ingen hemmelighed, at Louis Vuitton har nogle af de bedste poser omkring. Vi dækker Louis Vuitton -tasker så typisk her på Purseblog, fordi vi ikke kun elsker at skrive om dem, men det ser ud til, at I også ser dem og læser om dem! Selv gennemgik jeg en større Louis -besættelse, og jeg kan huske, at jeg drømte om at eje en hurtig taske, så længe jeg vidste om dens eksistens. For nylig fandt jeg et bindemiddel fuld af collager, jeg brugte til at lave fra modemagasiner, som jeg ville bede min mor om at hente mig i apoteket. Det var langt tilbage i mellemskolen, at jeg ville bruge timer på at skære og limning af billeder af punge, sko og designer tøj på cardstock. Sikkert nok, jeg havde en side udskåret med mine drømmevarer, og der på hot pink papir var en udklipning af Louis Vuitton Quick Bag. Året var sandsynligvis 2003 eller deromkring, og da jeg snuble over mit gamle bindemiddel, kan jeg huske, at jeg tænkte, hvor økonomisk den hurtige var dengang! År senere, da jeg endelig fik en til min gymnasium, blev min Louis Vuitton -besættelse kun intensiveret. I årenes løb erhvervede jeg et par meget flere LV -stykker før min fiksering på Louis, og kun Louis falmede.

For nylig er LV med opstandelsen af ​​must-have-monogram tilbage foran og midt på min taske radar. Jeg elsker, hvordan mærket konsekvent genopfinder hjulet og kommer ud med stilarter og tasker, der indeholder det klassiske monogram, men med en vri – ingen ordspil beregnet! Min nyeste besatte er Twist MM i blomstermonogram.

For Starers elsker jeg den overordnede form af twist MM. Enhver taske, der kan bæres både over bære- og crossbody, er en, som jeg betragter bedst for mig. Jeg elsker den konvertible rem, og jeg føler, at det er et betydeligt plus af denne taske! Jeg kan også godt lide, hvordan posen har et sjovt tag på klassisk monogram og er også blandet med sort læder. En af mine største kæledyrspeeves er at blande LV -monogram med alt det sorte, jeg bærer! Jeg ved, det er klassisk og kan absolut gøres, men det faktum, at denne taske har både brun og sort i den, gør den endnu bedre. Den røde blomster er tiltalende og sjov, og den LV -drejelige lås, som er posens navnebrorfunktion, afslutter posen. Jeg elsker det simpelthen, og jeg vil have, at det skal være min hele min.

LV -twist MM kan klædes op eller ned, og jeg tog den på gaderne i NYC for en lille spin parret med jeans, en stribet sweater og en rutet rutet frakke. Jeg ville også elske at bære dette om natten med et fantastisk par hæle og et sjovt tøj! Tasken har to indvendige spaltelommer – en på det forreste interiør med et aftageligt spejl og en på bagsiden interiør. De overordnede dimensioner af twist MM er 9,1 ″ x 7,1 ″ x 3,1 ″, som retails for $ 4.200 ved hjælp af Louis Vuitton.