Odds er, at du enten elskede eller hadede håndtasker fra Prada Fall 2012. Det var en dristig samling med sikkerhed, fuld af tryk, applikations lædermønstre og tunge juvelpynt og Det tager en bestemt slags personlig stil (for ikke at nævne livsstil) for at få optimal brug ud af et så fedt tilbehør. Måske overraskende, at være en smuk, ung skuespiller eller model som Miranda Kerr eller Jessica Alba får med at bære en Prada Floral Applique -tote ser temmelig enkel ud. Men hvem bar det bedre?

Miranda og Jessica bærer faktisk to lidt forskellige versioner af denne taske, men til stylingformål er de ganske ens. Jessicas Prada er lidt højere, mens Mirandas er meget mere en øst-vest-form og ser lidt mere struktureret ud. Faktisk valgte både Jessica og Miranda at bære posen på lignende måder; De benyttede begge lejligheden til at blande udskrifter (Miranda med sit tørklæde, Jessica med hendes jeans), de valgte begge at bære basale sorte støvler og smalle jeans, og de afsluttede begge udseendet med et lidt læderovertøj (ærmer valgfrit).

Det er værd at bemærke, at Miranda bor i New York, mens Jessica tilbringer sin tid i Los Angeles. I den sammenhæng er det let at se disse to håndtaske-centriske ensembler som et mikrokosmos af, hvordan stil adskiller sig i USAs to største byer. Selv forskellene mellem poserne – Mirandas er den slankere, en meget mere alvorlig mulighed, mens Jessicas taske er rummelig og mindre struktureret – er lærerige over kystens subtile stilforskelle. Hvilken en foretrækker du? Fortæl os det i kommentarerne! Desværre ser alle Pradas blomsterapplika -poser fra efteråret 2012 ud til at have udsolgt online, men du kan shoppe Pradas fulde samling ved hjælp af Neiman Marcus.