Jeg vil gerne lide Mulberry Cheetah Haircalf Bayswater Carry så dårligt. Jeg kan godt lide tvivlsomt klæbrige ting, dyreprint i alternativ farve samt revival fra 80’erne. Jeg kan godt lide en erklæringspose, der får alle til at se to gange ud. Jeg kan godt lide at være den kvinde, der vil medbringe eller bære ting, som nogle mennesker ikke forstår.

På trods af alt dette kan jeg bare ikke komme om bord med, hvad der foregår her. Begrebet Magenta Cheetah -tryk er ikke nødvendigvis et, som jeg er imod (faktisk kan jeg hellere lide det), men henrettelsen på denne taske er bare ikke, hvad jeg ville forvente af de fine mennesker på Mulberry.

Problemet, som jeg har med denne taske, er primært en proportion. Bayswater er en relativt stor taske, som normalt er til dens kredit, men omfanget af mønsteret er forkert for posen. Cheetah -trykket er lille, såvel som det kun ser mindre ud, når det vises i en så stor mængde på en taske med relativt rene linjer. Ligesom plus-størrelse mennesker altid rådes til at holde sig væk fra små mønstre (hvilket er en stor regel for enhver større end en størrelse 2, fra personlig erfaring), tjener dette mindskende tryk kun til at minde os om nøjagtigt, hvor meget af det vi Ser man på.

Hvis skalaen havde været større såvel som den generelle påvirkning lidt mere grafisk, kunne denne taske muligvis have været en utrolig Neo-80s tilbehør til at parre med ellers trætte tøj. Som det er, fungerer stilen bare ikke. Åh, såvel som materialet – fuzzy tasker freak mig ud, jeg lader det være ved det. Køb med ShopBop for $ 2650.