I kender alle den gamle kliche om der kun er to garantier i livet (død og skatter), men vi vil gerne have, at der er Faktisk tre: død, skatter og prisstigninger af designerposen. I dag er vi her for at tale om den tredje ting og specifikt med Louis Vuitton. Fra sidste måned har du muligvis observeret priser, der stiger på brandets tasker, og vi er her med detaljerede detaljer om, hvad du kan forvente at finde i butikkerne.

Selvom priserne er steget på LV -poser overalt, har nogle skudt meget mere end andre, og baseret på en prisliste, der er sendt af et af vores Purseforum -medlemmer, har vi observeret et løst mønster i procentdelene af stigning: den Meget mere populær tasken, jo meget mere skal du nu betale for den. Nogle af stigningerne er under to procent for poser med lavere profiler, men for modeller som de hurtige, NeverFull og Pochette Accessoires kan du regne med at se priser hoppe fire til fem procent. I funktionelle termer angiver det en masse stigninger fra $ 20 til $ 150, afhængigt af posens oprindelige pris og dens procentdel af stigningen.

F.eks. Begyndte de hurtige 30, en af ​​mærket en masse populære tasker, fra $ 970 til $ 1.020, over 5%, mens Bandouliere -versionen af ​​posen gik fra $ 1.390 til $ 1.450, over 4%. NeverFull Totes oplevede lignende pigge, hvor MM øgede $ 60 fra $ 1.180 YO $ 1.240. De eneste poser med stigninger uden for dette område for denne bestemte stigningsperiode er Nano Noe og Nano Speedy, som begge øgede fra $ 955 til $ 1.100, hvilket er $ 145 og over 15%.

Mere subtile er dog nogle af de stigninger, der er sket med mærket en masse populære nye tasker, som ofte ser stød, selv når linjen som helhed ikke er ændret. Den nye Louis Vuitton Neonoe i Monogram var for eksempel $ 1.390, da den debuterede, og den holdt konsekvent til prisen gennem mindst september 2017, da jeg først skrev om det. Derefter, inden årets udgang, havde det snek sig op til $ 1.450, selvom generelle prisstigninger ikke var sket. Nu er posen helt op til $ 1.590, hvilket er et seks-måneders spring på $ 200 eller over 14%-det mange af en hvilken som helst taske i fuld størrelse, vi har sporet langt.

Selvom en prisstigning aldrig er sjov, har Louis Vuitton -elskere, der læste om Chanels nylige stigninger, sandsynligvis svækket et lettelsens suk ved disse tal; Mærket spikede priser for nogle af dets mange populære poser med op til $ 400 for hver størrelse.

Du kan tjekke den fulde prisliste, der er lagt ud på vores Purseforum.