Da vi dækkede landingsbanebuten af ​​Chanel forår/sommer 2010 punge tilbage i oktober, blev evalueringerne blandet. Nogle mennesker satte pris på den noget barnyardfølelse af samlingen, andre mente, at den ikke var elegant eller avanceret tilstrækkelig for Chanel -kunde.

Efterhånden som tiden er gået, er mit synspunkt blødgjort lidt. De gik ikke som stråtunge på poserne, der kom til detailhandel, såvel som et antal af ikke-strakposerne er helt dejlige. Min personlige foretrukne er den akadfarvede traditionelle klappose, som ville se helt stilfuld ud med en række sommermuligheder om sommeren.

På ulempen forsøger de tydeligvis stadig at få de puffede Coco -kokonposer til at ske; Jeg ville virkelig ønske, at de skulle være et en-sæson-eksperiment, hvad med deres overraskende lighed med papirkurven. Hvad angår halmposerne, der prikker samlingen, er de ekstremt smagsspecifikke, men jeg ser måske et par af den meget mere kontrollerede version, der fungerer temmelig godt med solrige hvide linned eller forskellige lyse farver til kontrast. Vi har fotos af alle poserne efter springet.

For info om prisfastsættelse såvel som tilgængelighed, bedes du kontakte Chanel på 800) 550-0005
Alle fotos gennem chanel.com