I dagens rate af garderobekonfessionelle dypper vi ned i indsendelsesarkivet for at bringe dig denne konfessionel fra sidste sommer, der kommer til os fra hele dammen. Denne kloge shopper er en en dameshow, der arbejder vanskeligt for hendes tasker, hvilket gør hende ekstremt stolt over både at eje såvel som at bære dem. Da hun ofte er gemt i flere måneder for at kunne betale for specifikke tasker, betyder hver enkelt noget for hende så godt som hun har samlet en samling af nogle ganske imponerende stilarter. En klog shopper, der planlægger sine køb, denne bekender sørger for at betale sig selv først og bidrager til hendes fremtid, før hun sprænger på en ny designerpose. Et af hendes mest specielle stykker er den pålidelige (og praktiske!) Louis Vuitton NeverFull, at hun blev begavet af sin mor som en fødselsdagsgave, da parret tilbragte dagen sammen i London. CC 113, lad os forstå, hvis du til sidst snagged den Loewe -puslespil!

Læs den fulde CC nu såvel som ikke undlader at huske at sumbit din egen!

Del din egen tilståelse!

Det grundlæggende

Alder: 36
Kønsidentitet: Kvinde
Placering: London
Beskæftigelse: Executive Assistant
Industri: monetære tjenester
Løn: $ 40.000
Husholdningsindkomst: $ 40.000

Poserne

Er du Purseforum -medlem? Ingen

Hvor mange poser ejer du? 11

Hvilke tasker er der i din samling?

Chanel sort traditionel klap med sølvhardware
Chanel Maroon Chevron Boy Bag med sølvhardware
Chanel Black Grand Shopper med sølvhardware
Chanel Blue Cerf Tote
Mulberry Black Iris taske
Louis Vuitton Monogram 25 Speedy med initialer malet på
Louis Vuitton Damier Ebene 30 Speedy Bandouliere
Louis Vuitton Damier Eben Neverfull MM
Louis Vuitton Alma Damier Ebene BB
Dior Bit Black Shoulder Bag- Forstår ikke navnet
Gucci tote- forstår ikke navnet

Hvor meget er din samling værd? £ 17.500?

Hvad er din dyreste taske? Min Chanel Chevron Boy Bag var den mest, jeg betalte for en taske. Jeg tror, ​​at den traditionelle Chanel -klap ville være dyrere, men hvis du skulle sammenligne detailværdien nu, men jeg købte den traditionelle klap et par år før drengeposen, da omkostningerne stadig var ‘rimelige’.

Hvad er de vigtigste mærker eller stykker i din samling? Jeg kan godt lide Chanel Boy Bag- Maroon er sådan en dejlig farve, så godt det virkelig jazzer op hvert tøj. Jeg reddede i aldre for denne taske såvel som forstået, at jeg ønskede en dreng i enten en rød/lilla eller grå farve, så ventede måneder op, indtil jeg opdagede en. Da jeg gjorde det, havde jeg pengene lagt til side, så jeg sprang på dem. Du skal bevæge dig hurtigt med sæsonbestemte farver!

Med hensyn til praktisk udnyttelse kan jeg godt lide min hurtige bandouliere, som er min daglige vinterpose såvel som min NeverFull, som er min daglige sommerpose. De er begge fremragende arbejdsposer.

Hvilken alder fik du din allerførste designerpose, såvel som hvad var det? Alder 22 såvel som det var den bit sorte dior skulderpose, som jeg fik som en gave fra en eks. Jeg kan ikke huske navnet på det, så godt som det længe er blevet afbrudt. Jeg opbevarer det i min samling, selvom jeg ikke har brugt den i mange år bare, ja, jeg antager, at jeg er følelsesladet, da det var det allerførste ‘dyre’ produkt, jeg nogensinde har ejet.

Er der en bestemt taske, du ønsker at købe næste gang? Jeg vil gerne have en mere Chanel -dreng i en anden farve, men jeg tror ærligt, at jeg ikke er parat til at dele så mange penge på en taske mere. Jeg fik min maroon i 2017 var det? Jeg tror, ​​at omkostningerne har nået latterlige højder nu så godt som jeg ikke kan validere dem. Jeg er relativt praktisk økonomisk såvel som at tro, at jeg ville prioritere et overbetaling af boliglån end en pose på £ 4k!

Når jeg siger det, er jeg ekstremt meget åben for at sprænge på en taske omkring £ 2k -mærket såvel som har set Loewe -pusleposen i et par måneder. Jeg har foretaget nogle forskningsundersøgelser (YouTube -evalueringer hovedsageligt haha) såvel som at tro, at man ville gøre en god tilføjelse til min samling. De ser ud som om de ville fungere godt som en daglig arbejdspose så godt, som jeg ville få den lille størrelse i en multifarvemodel. Det ville jazzere min samling, som hovedsageligt er temmelig neutral.

Louis Vuitton på Go-poserne har også for nylig taget min opmærksomhed- jeg kunne ikke lide dem først først, men de er virkelig vokset på mig, så jeg kan give, at nogle også troede …

Enhver specifik taske, der har en særlig følelsesmæssig værdi? Min NeverFull. Min mor købte den til mig som fødselsdagsgave såvel som vi havde en fremragende dag i London sammen med frokost såvel som derefter til butikken på Bond Street. Hun købte sig selv en Alma BB i monogram på nøjagtigt samme tid. Jeg tror altid på den dejlige dag ude, når jeg ser på den.

De fleste af mine tasker har jeg gemt op for mig selv så godt som det kan tage måneder at spare op til en, så jeg har, ikke følelser netop en følelse af stolthed, når jeg bruger dem, der forstår, at jeg selv betalte for dem.

Har du lyst til dine tasker, der ændrer folks opfattelse af dig eller nøjagtigt, hvordan du behandles? Jeg tror, ​​at specifikke områder i London kan være temmelig snobbish, så i butikker som Harrods såvel som Selfridges, bliver du måske behandlet meget bedre, hvis du ‘ser den del’ såvel som har en Chanel på din arm. Imidlertid i byen såvel som Canary Wharf Neverfulls. Speedys såvel som morbærposer er så typiske, at det er normen såvel som folk ikke giver det en anden tanke.

Mine gode venner forstår, at tasker er ‘min ting’ så godt som jeg altid har ønsket dem, så de kan oplyse ‘Åh er, at en Louis Vuitton?’ Men samtale går aldrig videre, da de ikke virkelig er generet. Jeg har ikke virkelig givet dette problem meget antaget at være ærlig? Jeg tror, ​​at nogens forståelse af dig hurtigt er udviklet på nøjagtigt, hvordan du taler til dem, så hvis du er godt talt såvel som venlig, at det sandsynligvis bringer mere vægt end posen på din arm. Der er faktisk utallige designerposer i disse dage, så hvis du ikke virkelig er ‘i’ tasker, ville du sandsynligvis basere din forståelse på nogen baseret på deres generelle udseende såvel som ikke at udpege en faktor.

Shopping

Hvor ofte køber du nye tasker? nu måske når et år eller deromkring? I år var det Mulberry Iris, som jeg fik i februar.

Jeg har lige for nylig fået min årlige frynsegode så godt som det var lidt mere, end jeg forventede, så jeg tror, ​​jeg vil sifonere en del af den mod en taske, sandsynligvis Loewe -tasken, som jeg måske får tidligt næste år. Hvis tingene er godt stillet med Covid19, så planlægger mor så godt som jeg en tur til Paris næste forår, så det ville være dejligt at købe det dengang. Jeg har arbejdet fra hus siden marts 2020 såvel som sandsynligvis for resten af ​​året, så det er ikke som nogen form for mine tasker får meget udnyttelse i øjeblikket!

Hvilke butikker regelmæssigt er du mest? Louis Vuitton, jeg opdager personalet meget mere tilgængeligt end Chanel. Jeg er fan af deres små læderprodukter såvel som tørklæder, såvel som alt mit tilbehør kommer derfra. Jeg fik en serape i Pomme d’Amour til min fødselsdag i sommeren fra LV.
Jeg kan også godt lide at vandre rundt i bagsalen i Selfridges bare for at få et generelt overblik over alle mærker såvel som hvad de har på lager.

Køber du nogensinde brugte poser? Hvor køber du brugt? Nej, det har jeg ikke. Ikke imod det, men det er dog bare ikke noget, jeg nogensinde har gjort.

Tilbyder du gamle tasker at betale for nye køb? ekstremt lejlighedsvis. Mit trin -søskende lige for nylig tilbudt på eBay for mig min gamle LV Hampstead MM, som jeg næppe nogensinde har brugt. Det var en gave fra en eks, men det er et øverste håndtag så godt, som jeg har opdaget, at jeg bestemt er mere en total/skulderpose kvinde, så jeg nåede aldrig efter det. Jeg gav hende et nedskæring af indtægterne for at gøre det. For et par år tilbage tilbød hun ligeledes et gammelt Mulberry Bayswater til mig også. Generelt selvom nej, er jeg ikke, som nu er jeg ældre (og koster dyrere) har jeg en tendens til at tro mere omhyggeligt, før jeg køber en taske.

Føler du nogensinde samfundsmæssigt pres for at købe flere poser? Ikke pres fra samfundet, men jeg søger ofte de nye samlinger såvel som at tro ‘Åh, jeg kan godt lide det, jeg vil virkelig gerne købe det’ Men jeg har en streng disponibel indtjening til at gå mod tasker, så jeg er også forpligtet til at tro omhyggeligt som træffer informerede valg.

Tænker du på dine pose køb investeringer? Det er aldrig en overvejelse for mig. Jeg køber poser, da jeg kan godt lide dem såvel som vil bruge dem ikke, da jeg vil vende dem såvel som at tjene penge. Jeg tjente penge på Hampstead -tasken, der netop for nylig var ebayed, men det var dog bare heldig.

Hvem påvirker dine købsbeslutninger? Min mor kan lide tasker også så godt som vi kan undertiden sende hinanden links til stilarter, som vi tror, ​​at den anden måtte lide. Ellers antager jeg, at jeg bare ser dejlige tasker, når Purseblog viser nye samlinger, eller jeg søger på webstederne samt noget fanger mit øje.

Er salgspartnerforbindelser medvirkende til din shopping? Slet ikke. Da jeg kun køber en ny taske, når et år eller deromkring aldrig er nogen form for konsistens med, hvem min SA er. Jeg opdager dem alle venlige generelt for at være ærlige, jeg tror ikke, at nogen form for SA er oprigtig, da det er deres opgave at motivere dig til at bruge penge i butikken. Det udsætter mig dog ikke, da jeg foretager min forskningsstudie på forhånd såvel som generelt går ind i butikken med en bestemt funktion af at købe et specifikt produkt såvel som deres synspunkt ikke svajer mig.

Hvorfor nyder du at shoppe, ud over bare at få noget nyt? Er det lavt at oplyse, at det er rart at have dejlige ting? Hvis du arbejder vanskeligt for dine penge, tror jeg, det er fair at oplyse det.
Jeg køber ikke ekstremt almindeligt, men når jeg gør det, har det en tendens til at være sammen med min mor så godt som vi laver en dag med det (hun gør ikke online i London, så jeg ser hende kun et par gange om året) Ud over at spise frokost osv. Opdager jeg at håndtere skarer, der er kedelige, såvel som min tolerance er sænket, efterhånden som jeg er blevet ældre, så jeg handler ikke så meget mere. Jeg prøver at pRevent hektiske placeringer, mens Covid19 stadig raser på.

Har du nogensinde følt, at du fik ringere service i en butik eller butik på grund af dit udseende, etnicitet eller køn? Heldigvis nej!

Pengene

Hvem betaler for dine tasker? Mig for det meste. Min mor købte mig min Neverfull som en gave såvel som en ex købte mig et par poser, jeg havde tidligere, som ikke er en del af min nuværende samling.

Afsætter du en budgetplan for dine taske -køb? Dette afhænger. I de senere år har jeg lagt til side, siger £ 100 om måneden for en taske såvel som toppet den med et par hundrede flere pund, hvis jeg får en frynsegod såvel som derefter sprøjt, når jeg opdager den rigtige taske. Min tilgang har en tendens til at blive mere bestemt nu, hvor jeg har et boliglån at betale for. Tidligere var jeg mere impulsiv, da mine monetære forpligtelser var mindre.

Tabuemner

Har du nogensinde købt en forfalskning, da du ikke kunne betale for en designerartikel? Nej. Jeg tror, ​​at de fleste forfalskede produkter ser falske ud.

Skjuler du nogensinde køb fra din betydelige anden? Nej som jeg er single i øjeblikket. Da jeg var yngre, brugte min far til at svæve på bekostning af et par af mine produkter, så jeg leverede med at fortælle ham. Dog er han ekstremt stram med omkostninger penge på absolut alt, selvom en taske var £ 20, ville han grumle for, at jeg måske kunne opdage en for mindre. Jeg tror ikke, det er nogens forretning, hvad jeg bruger mine penge på- det er penge i banken, ikke på kredithistorikkortet så godt som jeg har andre omkostningsbesparelser, så hvis jeg vil sprøjte mine gratis penge på noget ekstravagent, vil jeg .

Hvad er det skøreste, du har gjort for at betale for en taske? er intet virkelig? Beklager ingen detraktion her.

Tror du, at dit køb nogensinde er et problem? Har du nogensinde følt, at du havde det svært med en købsafhængighed? Nej. Jeg tror, ​​jeg er fornuftig. Jeg har en seks måneders nødfond såvel som at lægge en anstændig del i min pension hver måned såvel som har fået et overbetaling af boliglån i år takket være nogen rejseomkostninger på grund af at arbejde i huset (sølvforing af Covid19), så jeg føler Tingene er store økonomisk så godt, som jeg kan validere en ny taske, hvis jeg sparer til den.

Resten af ​​det

Er der andre dyre hobbyer eller lidenskaber? Nej ikke rigtig- tasker er min eneste lidenskab. Jeg brugte at lide sko også så godt som at have et par få designerpar, men har ikke købt nogen form for år, siden jeg ser efter dem så godt som de er i god stand. Det er alligevel alle støvler i London om vinteren.

Noget andet, du gerne vil medtage? Bare for at passe på dine køb såvel som for at tro omhyggeligt inden sprøjtning. Tro virkelig på nøjagtigt, hvor meget du vil bruge produktet såvel som ikke føler dig presset til at købe det, medmindre du er 100% sikker på, at du kan lide det. Foruden husk, hvis du går glip af en taske, du havde øje med, vil der være noget næste sæson!