Hermès er et brand, jeg har altid værdsat meget mere i teorien end i praksis. Det er hovedsageligt, da jeg ikke er i den rigtige skatteklasse til at tænke på at købe brandets produkter i det første første sted, hvilket betyder, at det at tro på Hermès -tasker som en del af min personlige garderobe er slags moot, såvel som siden gennemgang af tasker har Lidt at gøre med mine egne købsvaner, er det aldrig rigtig kommet op. Hvorvidt jeg tror, ​​at en taske er stor, påvirkes ikke af, hvis jeg måske ejer den, hvis jeg ønskede den.

Men en enorm grund til, at jeg aldrig personligt har forbundet med Hermès, er af nøjagtig samme grund en stor del af mennesker som det: Selv på deres mest afslappede har mærkets tasker en traditionel formalitet for dem, der føles ude af synkronisering med Min ekstremt afslappede såvel som ofte stilfuld personlig stil. Jeg kan godt lide Hermès Constance som et design, for eksempel kan ikke forestille mig det på mig. De har lyst til tasker til andre mennesker, som ligeledes er fint – alle poserne kan ikke være for mig. Hermès Mini Bolide 1923 -tasken føles dog som den måtte være.

Baseret på min forskning ser det ud til, at denne mini -stil først blev introduceret i 2011, selvom jeg ikke så den op før temmelig for nylig. Det var siden Hermès længe havde en tendens til at holde de fleste af sine tilbudte stilarter ude af det offentlige øje, men mærkets nylige web-redesign såvel som vækst på internetsalget har givet folk en mere afslappet rente af renten i mærket, ligesom Mig, en chance for at opdage meget mere om det fulde spektrum af Hermès-produkter uden det personlige benarbejde såvel som salgspartnerforbindelser, der ville have behov for indtil for nylig.

Naturligvis er en sidepåvirkning af det, at folk som mig kan støde på mindre almindeligt forståede valg, som de elsker, såvel som det er, hvad mini -boliden er for mig. Det er en super-simpel taske: bare en nedskærmet version af den originale kuppel-satchel, som var den allerførste designer Hermès nogensinde lavet med en lynlås. Ud over sine to bit tophåndtag inkluderer posen ligeledes en lang, tynd skulderrem, som er en konfiguration, der er ekstremt velkendt for alle, der levede med mini -taske -trend i de sidste par år.

For mig er det en konfiguration såvel som skala, der er yderst nyttige i min daglige liv, såvel som posens lille størrelse såvel som enkelhed får det til t. Det ville være fantastisk at køre ærinder, gribe min morgenkaffe, gå ud for at se mine venner, endda en date -aften, såvel som det er subtilt tilstrækkeligt til ikke at råbe Hermès, mens jeg stadig ser helt luksuriøs ud. Interiøret er åbent såvel som foret i tonelæder, med en plasterlomme bagpå såvel som lidt over 7 tommer bred, ville det i form mine grundlæggende elementer uden at forkæle mig.

Lige nu er mini -boliden tilgængelig i både sorte Mysore gedeskind såvel som Magenta Evercolor Calfskin, såvel som siden forskellen i læderne, de to farver er prissat lidt anderledes: Den sorte sætter dig tilbage $ 5.100, mens Magenta er $ 4.975. Begge tilbydes lige nu via Hermes.com.

Hermès Mini Bolide 1923 taske
$ 4.975 via Hermès

Hermès Mini Bolide 1923 taske
$ 5.100 via Hermès