jordnøddesmør og gelé, sandstrande og rom punch, den dyreste iPhone og designer -telefonsager: nogle ting går bare sammen. Designermærker er ikke blandt de godkendte leverandører, der får iPhone-specifikationer for at få en jumpstart på deres sager, så det indebærer, at selv Louis Vuitton forsinker temmelig langt bag sine billigere konkurrenter, når det kommer tid til at komme på markedet med Luksus logi til en ny generation af iPhone. Hvis du var en iPhone X -tidlig adopter, kan du dog nu skære din telefon i fangst af en Louis Vuitton -bagagerum.

Louis Vuitton Eye Trunk iPhone -sagen debuterede først under iPhone 7’s regeringstid med det, der uden tvivl var det sprøjeste landingsbane -øjeblik nogensinde for en teknisk sag, og som mange iPhone 7 -sager kan den version stadig bruges til 8- og 8 plus -modellerne . På grund af den store forskel i formelement for iPhone X måtte sagen dog ændres væsentligt, men den er endelig tilgængelig.

Eye Trunk til iPhone X fås i øjeblikket i to versioner: konventionelt monogram lærred og monogram invers. Begge versioner er prissat til $ 1.250, men hvis du ønsker at få dine hænder på en, bliver du nødt til at prøve lykken i din lokale butik; Begge muligheder er udsolgt online. Hvis du har brug for nogle forslag til at navigere i Louis Vuittons nylige produktmangel og komme ud med den pose, du ønsker, tror du bedst, at vi har nogle.

Louis Vuitton iPhone X -sag
$ 1.250 gennem Louis Vuitton

Louis Vuitton iPhone X -sag
$ 1.250 gennem Louis Vuitton