billeder gennem racked.com

Kan du huske torsdag fredag ​​sammen totes emblazoneret med billeder af den berømte Hermes Birkin? Tasken producerede masser af samtale, da vi først komponerede om den tilbage i januar, og selvom mange af jer fandt dem usmagelige, gjorde mange kvinder ikke; Jeg tror, ​​jeg ser mindst en om dagen blive skåret gennem gaderne i New York.

Desværre til torsdag fredag ​​fandt Hermes også ideen usmagelig og valgte at sagsøge deres bukser af. Frisk fra en privat bosættelse med den franske luksusgigant, rapporterede Racked, at torsdag fredag ​​er klar til at påtage sig en anden berømt taske med sin sammenstilling: Chanel 2.55 klapposen. Advokater, start dine motorer.

Hvis torsdag fredag ​​tjente nok penge fra de Hermes-Aping Totes til at betale en løsning og stadig være flydende, er dette muligvis ikke et dårligt valg fra virksomhedens side. Eventuelt for dem er at blive sagsøgt bare en del af omkostningerne ved at drive forretning, slags for evigt 21 og alle de designere, det slår af. Hvis det er sandt, så håber jeg alt det bedste, at de sælger så adskillige Chanel -totes, som de gjorde Birkin Totes, fordi de har brug for kontanterne. Til $ 90, $ 65 og $ 35 for henholdsvis meget sammen, sammen og poseposer, ville du købe en af ​​disse tasker? Hvis du ville gøre det, kan det få dem gennem thufri.com.