Internettet er en brummer over Kim Kardashians julegave fra hendes forlovede Kanye West. Kim Kardashian viste stolt frem sin taske på Instagram, der ser ud til at være en ældre Hermes HAC, som Kanye West havde malet af den fornemme kunstner George Condo, en amerikansk moderne billedkunstner. Kanye behandlede først kunstneren George Condo i 2010 til en række malerier til Wests album My Gorgeous Dark Twisted Fantasy. Hermes-tasken er blevet dækket på fronten med fire personer, hovedsageligt nøgen såvel som en med et miljøvenligt monster ansigt.

Mange opdager, at maleriet er krass for den nye mor, men dette maleri er den type arbejde, George Condo forstås for. Faktisk har condo produceret lignende kunstværker før. Det, der stikker ud for mig, er, at mange kilder har kaldt denne taske en Hermes Birkin, når det virkelig er en Hermès Hac, Haut à Courroies. HAC er højere end Birkin med kortere stropper såvel som blev oprettet i 1800’erne for at overføre hesteudstyr. Denne præcise taske kan være en, som Kardashian Klan havde, før Kanye bestilte værket, det kunne virkelig være, at denne Kanye blev set bringe før. Det ser ud til at være en 50 cm HAC, hvilket indikerer, at det vil være ekstremt tungt såvel som du kan se på billederne, ekstremt store.

Kim ser ikke ud til at tage noget, haterne har sagt til hjertet, da hun blev identificeret stolt med at bringe denne taske bare et par dage efter jul. Dette er ikke den allerførste Hermès -taske, vi har set ændret, Nicola Formichetti tog til sin Birkin, ligesom Woman Gaga gjorde, da han med en markør såvel som en gang med studs.

Hvad tror du på Kims nyeste gave fra Kanye?