Lidt mens jeg tilbage stødte på en Valentino -taske, der var diskussion værdig. Misforstå mig ikke, hver taske er diskussion værdig, men der er nogle, som jeg føler, at folk sandsynligvis vil tilbyde deres meninger om mere end andre.

Så lige her er vi igen med en anden taske, som jeg gerne vil høre tilbage fra dig på. Diane von Furstenberg Peggy Wrap -taske har en række høje kvaliteter, som jeg virkelig kan lide, mens jeg på nøjagtigt samme tid ikke er sikker på, om posen bare går glip af mærket.

Ved meget første øjekast ønskede jeg at kunne lide posen. Jeg så ruskind. Jeg så studs, dog ikke bare nogen form for studs, metalpailletter. Oprindeligt var jeg glad. Dog så jeg så godt ud som undrede mig: Er denne taske virkelig nogen form for god?

Som mange pungelskere har jeg tænkt mere på Diane von Furstenberg -tasker efter udgivelsen af ​​Stephanie -tasken. Denne taske var en øjeblikkelig følelse så godt, som jeg har ventet på mere som den lige siden. Jeg tror dog, at denne taske er slukket. De anvendte materialer er fantastiske, men når de kombineres, ser de ud til at efterår kort. Selvom jeg forstår den justerbare, omviklede knapede stropp, ser det igen ud. Uanset hvad der fungerer imod hinanden, ikke med hinanden. Denne taske, hvis det gøres ordentligt, ville være vidunderligt at bære rundt i løbet af dagen, som den ville være til bestemte aftener. Men der er noget, der bare ikke fungerer. Hvad synes du? Køb med ShopBop for $ 950.