Miu Miu Woman Pushlock Bag, $ 1350 ved hjælp af Bergdorf Goodman

Lige i tegnebogen.

Af en eller anden grund frister Miu Mius tasker ofte ikke mig snarere så meget som hvad som helst (og jeg angiver alt) andet, som mærket laver, især dets sko. Stadig, hvis Miuccia personligt skulle trække penge fra min bankkonto hver måned såvel som at sende mig et tilfældigt Miu Miu -stykke, som hun valgte, ved jeg, at jeg ville være begejstret mindst 11 måneder ud af året.

Hvis det var Miu Miu Pushlock Woman Bag, der dukkede op lige uden for døren, forstår jeg, at jeg ville være det. Som en satchel eller en bærepose (måske endda en crossbody-Bergdorfs angiver ikke stroppedrappen), er denne bare-nok vintage throwback, hvad jeg vil i en efterårs håndtaske.

Dette lige-snørede, strukturerede look har været for i betragtning af at Celine gjorde os alle svimmel med den traditionelle kasse for et par sæsoner siden, såvel som måske siden den voksne, retro-moderne appel, mønsteret ikke er beregnet til Gå snart af. Til $ 1350 er denne taske ikke kun lidt billigere end en masse lignende stilarter fra lignende mærker, men det virker ligeledes som et tilbud familiemedlem til Miu Mius stigende priser. Husk stadig, når Miu Miu var et Prada -diffusionsmærke? Er diffusionsmærker typisk … mindre? Ud over virkelig er det det eneste problem, jeg har. Få med Bergdorf Goodman for $ 1350.