Efter at have set den fulde Gucci Spring 2014 -tasker -samling, blev jeg hurtigt forelsket. Ligesom vores oprindelige anmeldelse nævnes, bekymrede jeg mig også lidt om praktisk. New York -vejr er ikke altid i en modepigens fordel; Et vindpust og jeg ville slå en uskyldig tilskuer med frynsen på min Gucci Bamboo Fringe -shopper, for ikke at nævne, at frynsen sandsynligvis er lidt lang for min temmelig petite statur. På trods af disse vanskeligheder elsker jeg stadig denne taske, og det var det, der inspirerede mig til at parre den med de tibi -pyntet lædermuldyr.

Mules er bestemt blandt de mest dominerende sko -tendenser for foråret 2014, og disse Tibi Mules er min favorit, som jeg har set indtil videre. Sandalens øvre er betydelig nok til at beskytte toppen af ​​din fod til showet bedre end adskillige muldyr, hvilket gør det til et af de meget mere nyttige sko af sin art.

Trædetaljen er et behageligt uventet touch, der fungerer godt til at afbalancere den stærkt pyntet hæl, hvilket er det, der hurtigt fangede min opmærksomhed om skoen. Med den detalje og posens Luxe Suede Fringe gør denne parring den øverste bohemske duo.

Kom og læs om lystværdige sko-tendenser, de seneste nyheder om luksusfodtøj og alt andet, du kunne ønske at vide om fodtøj hver dag på talkshoes!

Tibi pyntet lædermuldyr
$ 495 gennem Net-A-Porter

Gucci bambusforbruger ruskindtute tote
$ 2.500 gennem Gucci