Mansur Gavriels historie er ingen hemmelighed, og hvis mærket har gjort en ting usædvanligt godt, er det en stor succes til side, det er konsistens. Kernen i mærket kommer en kærlighed til basale silhuetter, der spiste ekspert udformet af de fineste materialer, alle tilgængelige for forbrugeren til en let tilgængelig pris. I årenes løb har mærket slået ind på sit håndværk og derudover udviklet sit kerne-DNA og udnyttelse af den massive kultlignende succes, der fulgte med lanceringen af ​​sin berømte spandpose.

Nu er Mansur Gavriel meget mere end et lille håndtaske -mærke, der er løbet tør for en NYC -lejlighed; På ca. 10 år er mærket blevet et globalt kraftcenter. Kendt for sine grundlæggende former og rene foret silhuetter er der ikke noget bedre tidspunkt at være et håndtaske-brand som Mansur Gavriel end ideel nu. Selvom den tidlige 2000’ers logo -kærlighed og Y2K -tasker går ind igen, er det også ønsket om grundlæggende stilarter og sjove små tasker i lyse, dristige farver.

Mansur Gavriel Candy taske i gylden gul
Via Mansur Gavriel

$ 495

Silhuetten

I efteråret 2021 forkæler Mansur Gavriel os igen med lanceringen af ​​sin nye taske: Mansur Gavriel Candy Bag. Med en stærk udvendig og en lækker, blank finish minder Candy -tasken om de poser, du ville se under armene på modeller og skuespillerinder i slutningen af ​​90’erne. Det er bedst til tiderne og fås i en håndfuld farver, inklusive smukke, dristige farver som blå, rød og gul, for at forkæle din sjove side, alt sammen uden at bryde banken.

Prisfastsættelse og tilgængeligt

Når han taler om ikke at bryde banken, kommer Mansur Gavriel Candy -taske i en størrelse og debuterer på $ 495. Forhandlere inkluderer Mansurgavriel.com og Luisaviaroma.com til forudbestilling.

Konstruktion og materialer

Candy-tasken er en ideel grab-and-go-stil, bedst til at glide over din skulder og store nok til at passe til dine væsentlige ting. Der er også en indvendig sliplomme til tilføjet organisation, og den er færdig med en lynlås lomme for sikkert at opbevare dine ejendele. De samlede dimensioner er 9,6 ″ W x 9 ″ H x 4,3 ″ D. Det er udformet af mærkets smukke spazzolato læder, hvilket indikerer “børstet” på italiensk. Det har en glat finish og speciel glans, der henter farve usædvanligt godt, og det er kendt for at være temmelig holdbar.

En grundlæggende silhuet, der også er grundlæggende og meget bærbar, slikposen er sikker på at være brandets næste hit.