Det føles måske ikke som det, men foråret er her. Vejret i NY har været temmelig temperamentsfuldt, med 2 eller 3 dystre dage, der overskygger hver fantastiske solskinsdag. Du ved dog, hvad de siger, april brusere bringer maj blomster, og jeg er håbefuld for, at det faktisk vil begynde at føles som foråret snart.

Det kan være let at glemme, at en anden sæson er over os, men vi er faktisk i fuld gang af foråret. På dette tidspunkt har alle vores yndlingsdesignere frigivet deres nye sortiment, og selvom vi allerede har dækket en håndfuld nye udgivelser, troede vi, at det var tid til at gøre en meget mere komplet roundup af denne sæsons nyeste varme vejrudgivelser.

Vi har allerede set på Pradas nye motivposer i dybden, og samlet analyserede vi alle alle Balenciagas nye spøgelsespose såvel som nyankomne fra Givenchy og Louis Vuitton, men i dag laver vi et dybere dykk i de nuværende poser fra vores foretrukne luksus spillere. Masser af af poserne nedenfor blev først set på foråret 2020 landingsbaner og er store skubbe denne sæson. Generelt ser det ud til, at der er et skridt hen imod meget mere minimalistiske designs, da masser af designere er begyndt at vige sig væk fra logo -dille. Andre åbenlyse tendenser inkluderer nye sadelklapposer fra designere som Saint Laurent, Celine og Prada. Naturligvis fik Daniel Lee’s The Pouch en makeover denne sæson, og han ser også ud til at have inspireret andre designere som Miu Miu til at skabe overdådige, puder af deres egne. Se nedenfor og lad os vide, hvad du synes.

Louis Vuitton Vanity PM ($ 2.410)

Fendi Baguette Bag ($ 2.590)

Chloé Small Daria Bag ($ 1.640)

Celine Medium Camarat Bag ($ 2.700)

Rækken lille slouchy banan taske ($ 1.890)

Gucci 1955 Horsebit Small Top Manage Bag ($ 2.490)

Bottega Veneta Medium Jodie Bag ($ 2.450)

Prada City Flap Crossbody Bag ($ 2.450)

Valentino Supervee Carry Bag ($ 2.995)

Miu Miu læder bærepose ($ 1.870)

Givenchy Small ID Pepe Top Administrer taske ($ 1.690)

Saint Laurent Schoolbag Shiny Leather CrossBody ($ 1.590)

Loewe Balloon Bag ($ 3.150)

Burberry TB kornet læderhobo -taske ($ 1.650)

Valentino lille V-Locker sadelpose ($ 3.475)

Bottega Veneta Napa Carry Hobo Bag ($ 2.800)

Givenchy Tiny Eden Top Manage Bag ($ 1.650)

Bottega Veneta kædepose ($ 3.600)