Amanda såvel som jeg har talt om det snarere lidt, men lige nu er det så interessant tidspunkt for nye taske-mærker i området under $ 1.000. Der er så mange mærker, der producerer geniale design, såvel som jeg har endt med at være besat over at opdage dem. Jeg har allerede dækket et par af mine foretrukne mærker at se på for dette år, såvel som et af de mærker, jeg inkluderede, har jeg endt med at blive temmelig begejstret med.

Gå ind i Wandler, det Amsterdam-baserede brand, der nu bringes til Net-A-Porter samt at skabe bølger i pungområdet. Jeg er personligt i som Wandler Hortensia -tasken. Jeg inkluderede denne taske i min Roundup tidligere på året, men det nylige fald på Net-A-Porter har farvekombinationer, der får mig til at svinge.

Mærket blev først etableret i 2017 såvel som som mange andre nye mærker, det har fået en stor mængde fod via Instagram. Jeg har set posen på folks arme på appen, såvel som det er nøjagtigt, hvordan jeg først blev tilsluttet. Hver stil er håndlavet i Italien såvel som læderet såvel som farver forekommer upåklageligt godt udformet.

Formen på Hortensia er ekstremt unik, såvel som jeg tror, ​​det er et element, som mange nye taske -designere hænger ind på: producerer en form, der er helt vores. Siden dette, når jeg ser den næsten halvmåneform af posen, anerkender jeg den øjeblikkeligt den som Wandler. Jeg har ikke set denne taske personligt, så jeg har nået ud for at se, om jeg kan få en presseprøve til at gennemgå, men dimensioner ser ud til at ramme den perfekte hverdags-taske sort (23,5 cm H x 34 cm W x 6 cm d ). Der er et øverste håndtag eller en justerbar skulderrem, som for mig generelt er et must, såvel som interiøret har to rum for at holde dine ejendele organiseret.

Der er et par Net-A-Porter-specielle farveveje, som jeg svinger over, inklusive denne lyserøde version, som er en tri-farvekombination af lyserød, rødme, såvel som sand, såvel som der er dette neutrale valg med sand, taupe som Nå som hvidt læder såvel som denne blå version, der bare er drømmende. Et andet valg, jeg kan lide, er denne myntefarve, da den ser forfriskende ud såvel som da er der denne lyserosa, bordeaux såvel som salvie trifecta, der er guddommelig.

Køb alle Wandler-tasker på Net-a-porter.com.