Velkommen til endnu en del af tirsdage med Twiggers !!

Tilståelsestid! Jeg har en kvinde, der knuser på Scarlett Johannsen. Jeg forstår et par af jer er måske ikke enige, men se bare på den annonce! Det streaming blonde hår, den smukke farvepalet; Gotcha; Dette er ikke en stjerneblog, dette er en håndtaske -blog, ikke? Vel flyt dine øjne lidt ned såvel som inspicér den taske! Mit hjerte stoppede et slag, da jeg først første gang så det på landingsbanen for måneder siden, såvel som nu, hvor printkampagnen er lige her, er min bankkontos hjerte også stoppet.

Den nye Louis Vuitton Monogram Mirage Line har gjort det umulige ved at omdanne det trættende monogram lærred til et ægte kunstværk. Bemærk, at LV -monogrammønsteret langsomt falmer, jo bedre bliver det til toppen af ​​posen. Dette er en proces i fotografering forstå som forringet. Der er ligeledes et par nye stilarter af poser, der frigives i denne linje, mange især Griet, der er vist i annoncen ovenfor.

Nu er det tid til at bryde de dårlige nyheder for dig. Ligesom hvad som helst ellers i Louis Vuitton World, vedrører disse tasker en butik i nærheden af ​​dig med et betydeligt omkostningskode! Ok mennesker) Faktisk lærredspose! Dog ingen frygt, den typiske daglige person kan slå den hurtige 30 til en simpel $ 1.800. Husk, at disse omkostninger er underlagt ændring (dvs. stigning) før frigivelse. Undskyld Louis Vuitton, jeg er ude! Hvad synes du? det værd eller ej?

Udgivelsesdato: 15. september 2007
Ring til 1-866-Vuitton for at blive sat på venteliste i dag.

Alle ikke-eksotiske trimposer, der er frigivet i din mulighed for sort eller Bordeaux-trim. En oversigt over et par mirage -poser nedenfor:

LV Hurtig Mirage
$ 1.800

LV Griet Mirage (ikke-eksotisk)
$ 3.450

LV Musette Mirage (ikke-eksotisk)
$ 2.700

LV Griet Exotic
$ 8.850

LV Delft Exotic
$ 8.250