Jeg værdsætter, når et brand hones ind på et bestemt antal taske -design, der arbejder og genopfinder dem i nye farveveje, materialer og størrelser hver sæson. Fendi er et af de mærker, der er bedst til at gøre dette; Mærket har et bestemt antal store designs til huset, og i stedet for at udslette mange nye designs, holder de sig med deres brød og smør, og hvert par sæsoner bringer et nyt, stort design ind. Det øjeblik, som Fendi introducerede kan jeg, jeg elskede det. Designet gjorde det så godt over det blev frigivet, at Fendi havde svært ved at holde det på lager.

Ligesom masser af andre Fendi -klassikere bruges Kan I i en lang række muligheder, og ligesom masser af andre Fendi -tasker prøver jeg altid at finde min nye favorit. Jeg fandt en version, der ikke er det, jeg normalt ville gå efter, men jeg elsker det ikke desto mindre. Denne lyserøde Fendi Kan I er, hvad forårdrømme er lavet af, med den smukkeste farve på lyserødt læder, pyntet med lyserøde kugler og mørk piskeshale, der bruger en stor kontrast. Der er en næsten feriefølelse til designet, ligesom du kunne bære dette på nytårsaften, men du kan også tage det på en picnic, og det ville være det bedste forgrundsfoder til dit ideelle forår Instagram -billede.

Kan I Design blev en øjeblikkelig ladylike -klassiker, og jeg ville meget gerne tilføje den til min samling. Selvom denne bestemte version ikke er på stedet endnu, er der en lignende version til $ 2.490 på Fendi.com Ideal Now. Tjek alle poserne (der er masser af andre smukke pink og blues; Fendi Blue kan være min favorit!) På Fendi her.