Jeg er en langvarig fan af Balenciagas motorcykelposer. Balenciaga var det allerførste top-tier-mærke, hvorfra jeg købte flere tasker, hvoraf den allerførste kom fra penge, jeg havde sparet på mit college-job. Ikke kun vil de altid have en speciel placering i mit hjerte, men de slouchy, besatte stilarter, der stadig er i form min personlige stil temmelig godt næsten et årti senere.

Jeg faldt først som med Balenciaga -poser i Nicolas Ghesquiere -æraen, såvel som nu er vi to innovative direktører, der blev fjernet fra hans embedsperiode på mærket, i de tidlige dage af Demna Gvasalias ledelse. Indtil videre har han fokuseret på brandets interesse for at dekonstrueret streetwear, som er hans specialitet, såvel som sammen med det, har han gjort en smule dekonstruktion på et af mærkets mest genkendelige stykker.

Motorcykelposer har et par visuelle underskrifter, såvel som den vigtigste er posens studmønster. På Balenciaga Blackout City AJ -taske vedvarer mønsteret, men pindene fjernes; I deres sted får vi perforeringer såvel som ugunstigt område på en ultra-matte læderbaggrund. Denne version af posens vigtigste skitsering er begrebet selve tasken, men i en metode, der ikke ligner en uafsluttet mock-up, såvel som det er min foretrukne bykamp i år.

Desværre gør det fantastiske koncept såvel som udførelse posen betydeligt dyrere end en grundlæggende by, hvilket betyder, at jeg sandsynligvis ikke vil tilføje den til min samling. Hvis din budgetplan er lidt mere alsidig end min, kan denne taske dog være din for $ 2.950 via Balenciaga.

Så fortæller du mig: Er du som i denne taske som jeg er, eller foretrækker du et mere traditionelt Balenciaga -look?