Der kommer et punkt i enhver kvindes liv, når hun skal se på forskellige monetære konti samt vælge hvad håndtaske. (Jeg siger dette, som om det ikke er en semi-månedlig forekomst for et par af jer. Alle af os forstår, at det er.) Et par af poserne, der blev vist i denne uge, fik mine øjne til at springe ud af mit hoved, animation ulv- Stil såvel som nu knuser jeg nogle tal. Tallene giver ikke så meget, som jeg kunne lide, men jeg opretter muligvis min umulende automatiske omkostningsbesparelsesplan, der lige kaldes “Fendi Fundz.”

Naturligvis er Fendi Fundz muligvis ikke helt finansieret indtil efteråret 2020 -samlingen, men sådan er livet. Kvinder såvel som herrer, hvis du har økonomiske kyndige tip til bankrullering af dine tasker, vil jeg gerne høre dem.

Bella Hadid
Bella Hadid blev set forlade Bowery Hotel i NYC med en uber sjælden, uber lille ruskindversion af Hermès Birkin. Hermès laver et ekstremt begrænset antal ruskindbirkiner, men ikke bekymre sig! Jeg vil ikke kæmpe for dem med nogen form for dig. [OPDATERING: Bella’s taske er ikke en ægte Birkin, det er en riff på den ikoniske taske fra det japanske brand Readymade kaldet Rejsetaske. Det er konstrueret ud af overskydende hærskærred.]

Bella Hadid
Her er Bella ude såvel som i NYC, når han igen med en nylig foretrukket af hendes: en helt ny Prada står overfor rammepose. Har du dog set Prada’s Fresh Pre-Fall 2018-kollektion? Køb Prada Faces Frame Bag via Bergdorf Goodman ($ 2.400)

Doutzen Kroes
Hollandsk design Doutzen Kroes bragte denne lokkende, lys orange ramme Les anden bære, mens han købte Soho. Køb rammen les anden bære via ramme ($ 675)

Heidi Klum
Her er Heidi Klum, medbring en stor Chanel Maxi -klap på JFK, da lige i sidste uge syntes alle hendes flyvernens behovsbehov at være tilfreds med en MCM -togkasse. (Alternativt var hendes PA ude af skud og afbalancerede al sin bagage såvel som Chanel Maxis.) Butik Chanel -tasker via Vestiaire Collective

Jessica Alba
Jessica Albas nye spædbarn faldt åbenbart længe rundt i det nye år, såvel som dette er den allerførste, jeg hører endda om det! Spædbarn Hayes såvel som mor fik øje på, at de ammede rundt i Beverly Hills for nylig. Mor er medbragt en luxe miljøvenlig bulgari-serpenti-taske. Shop bulgari tasker via Vestiaire Collective

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley ser altid ud som om hun er på landingsbanen, uanset belysningssituationen, såvel som denne dag er ikke anderledes. Hun har medbragt en smuk, flerfarvet Fendi Kan I -taske med broderede FF -logoer. Shop Fendi Kan I -tasken via Fendi ($ 3.650)

Rowan Blanchard
Her er skuespillerinde Rowan Blanchard, der går ind i AOL Develop -serien med en ny coach 1941 skuldertaske. Hun laver runderne for at diskutere sin nye bog, stadig her, såvel som hendes nye film A Wrinkle in Time. Shop coach tasker via coach

Tatyana Ali
Endelig er her Tatyana Ali, der ligeledes går ind i AOL Develop -serien med en bonafide hemmelig taske! nogen form for ideer?